Darčeky na poslednú chvíľu? Týmto štýlom nakupuje až tretina Slovákov

Vianoce patria k najobľúbenejším sviatkom v roku, no napriek tomu si až tretina Slovákov necháva nákup darčekov na posledný týždeň pred Vianocami. Dokonca 2 % z nás si z nákupu darčekov vytvorilo adrenalínovú aktivitu na Štedrý deň.

17.12.2018 07:00
vianočné nákupy, Vianoce, darčeky Foto:
Kedy ste nakúpili darčeky vy?
debata

Tí zodpovednejší z nás (40 % opýtaných) štartujú lov na darčeky už s príchodom prvých reklám v polovici novembra. Každý desiaty Slovák pripravuje pre rodinu zoznam želaných darčekov. So zoznamom alebo bez, každý piaty Slovák uviedol, že už aspoň raz v živote našiel pod stromčekom ponožky a viac ako 16 % opýtaných sa priznalo, že radosť z darčekov pod stromčekom občas aj predstiera.

Prieskum, pod ktorý sa podpísala ZľavaDňa a do ktorého sa zapojilo takmer 4 000 respondentov potvrdil, že pre väčšinu z nás (70 % opýtaných) sú Vianoce najkrajším obdobím v roku, no pravda je, že pre mnohých sú predvianočné prípravy a zháňanie darčekov stresujúce. Až 17 % Slovákov v prieskume uviedlo, že aspoň raz v živote by chceli zažiť Vianoce, kde je o všetko postarané. Každý piaty potom priznal, že vianočné dni sú síce pekné, ale monotónne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákup #prieskum #Vianoce #darčeky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...