Dieťa v znamení strelca: Filozof, ktorý rád listuje v knižkách

Nielen deti, narodené v znamení vodnára dumajú nad knižkami... Patrí to k najobľúbenejším hračkám aj malého strelca.

10.12.2018 13:00
debata
Dieťa v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec Dieťa v znamení strelca.

Čítanie – najväčšia zábava

Kniha je vianočný darček, ktorý malý strelec ocení azda najväčšmi. Miluje encyklopédie, veľké knihy, listoval by v nich pokojne aj hodiny. Nevie sa dočkať, kedy sa naučí čítať, aby rozlúštil popis k pútavým obrázkom. A tak nie je naozaj výnimočné, ak sa naučí čítať celkom sám, ešte predtým, ako nastúpi do školy. Ani šport mu nedá viac zábavy ako čítanie.

Rád filozofuje o živote

Učitelia si všimnú, že toto dieťa je múdre, vie odpovedať, aj keď sa často nehlási (nie je také cieľavedomé ako jeho ohnivý brat lev, ktorý to musí dať všetkým najavo a po prvenstve priam baží). Strelec je často zahĺbený a v škole niekedy nedáva pozor, pretože všetky podnety sú na to, aby nad nimi ešte chvíľu filozofovalo. Najlepšie je, ak má na filozofovanie vhodného partnera.

Je spravodlivý a loajálny

Ďalšia vlastnosť, ktorá je pre strelca charakteristická, je spravodlivosť. Bude sa krútiť celým jeho životom, prvé znaky sa objavujú, ako to už býva, v detstve. Nerád býva pozorovateľom, keď spolužiakom či kamarátom krivdia, okamžite sa v takom prípade ohradí a postaví na stranu kamaráta. Nikdy nepodrazí, je loajálny. Rovnako neznáša klamstvá, pravdu vyžaduje aj od druhých, lebo sám je pravdovravný.

Obdiv znáša veľmi dobre

Ohnivé znamenia, kam strelec patrí, majú jednu spoločnú vlastnosť: Tieto deti sa rady predvádzajú. Takže aj malý strelec (a s ním aj lev a baran), rád vystúpi pred „rodinným publikom“, odrecituje báseň dlhú ako maratón a je rád, ak mu tlieskajú. Svoje schopnosti rád predvedie aj pred oveľa väčším publikom. Môže byť dobrým športovcom či umelcom, uplatní sa všade, kde mu budú tlieskať.

Potrebuje zvieratko

Podľa astrológov je malý strelec veľkým ochrancom zvierat. V tomto znamení sa rodia deti, ktoré majú veľkú potrebu zachraňovať mačky či psov z ulice. Aj keby ste bývali v byte, rozhodne nejaké zvieratko malému strelcovi zadovážte, veľmi vám to pomôže napríklad aj pri výchove. Strelec sa oň dobre postará, obetavo, dá mu všetku lásku sveta…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pravda #obdiv #klamstvo #loajalita #znamenie strelec

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...