Wisterová vystriedala Hantuchovú, farebná je ďalšia nemocnica

Čas v nemocnici ubieha pomaly predovšetkým malým pacientom. Pekné prostredie, v ktorom sa liečia, im čas zotavovania sa z choroby môže spríjemniť.

07.12.2018 13:00
Vera Wisterová Foto:
Vera Wisterová ako nová ambasádorka projektu Farebné nemocnice.
debata

Vynovené detské oddelenie breznianskej nemocnice oficiálne odovzdala do užívania moderátorka Vera Wisterová. Tá vystriedala po niekoľkých rokoch v pozícii ambasádorky projektu Farebné nemocnice tenistku Danielu Hantuchovú.

Vynovené detské oddelenie breznianskej... Foto: Oriflame
Vera Wisterová Vynovené detské oddelenie breznianskej nemocnice - ambasádorka projektu farebné nemocnice, Vera Wisterová.

"Sama som v nemocniciach strávila dlhé týždne, či už keď som bola malá, alebo v súčasnosti s mojimi deťmi. Preto viem, že čas v nemocnici plynie veľmi pomaly. A aj z tohto dôvodu vylepšovať, zútulňovať, spríjemňovať prostredie, v ktorom sa hospitalizované deti nachádzajú, má mimoriadny význam,” povedala Vera Wisterová.

Vynovené detské oddelenie breznianskej nemocnice. Foto: Oriflame
farebné nemocnice, Brezno Vynovené detské oddelenie breznianskej nemocnice.

Oriflame investuje každý rok do vynovenia detského oddelenia vybranej nemocnice 15 000 eur. Tak to bolo aj toho roku. "Vizáž priestorov po realizácii projektu Farebné nemocnice zo strany Oriflame, vzhľadom na ich pôvodný stav, sa v najpozitívnejšom zmysle slova ani nedá opísať,” povedal JUDr. Karol Vojtko, hovorca nemocnice a pokračoval: "Čo je najdôležitejšie, už teraz vidíme pozitívne reakcie našich malých pacientov a ich rodičov. Veríme, že im práve aj takýmto spôsobom minimalizujeme traumu spojenú s hospitalizáciou. Potešilo nás, že počas rekonštrukcie sme zriadili aj ďalšiu VIP izbu, plne sme prerobili sociálne zariadenie, vyšetrovňu a za zmienku stojí aj to, že bolo vynovené celé osvetlenie detského oddelenia.”

Vynovené detské oddelenie breznianskej nemocnice. Foto: Oriflame
Farebné nemocnice, Brezno Vynovené detské oddelenie breznianskej nemocnice.

Projekt Farebné nemocnice vznikol na Slovensku v roku 2003. Je to charitatívny projekt značky švédskej prírodnej kozmetiky Oriflame, vďaka ktorému sa pomohlo už dvanástim detským oddeleniam v slovenských nemocniciach.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #Vera Wisterová #Farbené nemocnice

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....