Mami, Ježiško je dávno mŕtvy, šokoval Mariannu Ďurianovú syn

Po prvej adventnej nedeli to už do Vianoc naozaj nie je ďaleko. Niektorí rodičia nakupujú darčeky poriadne v predstihu. List Ježiškovi písala už aj Marianna Ďurianová so synom.

03.12.2018 07:00
debata (3)
Moderátorka Marianna Ďurianová so synom Romanom... Foto: LIU JO SLOVAKIA
Marianna Ďurianová Moderátorka Marianna Ďurianová so synom Romanom na archívnom zábere.

Pre TV Pravda moderátorka prezradila, že jej ratolesť už má za sebou kruté zistenie, že darčeky nenosí Ježiško. „Môj syn už má šesť rokov a tento rok odhalil tajomstvo, že darčeky už Ježiško nenosí. Keď som mu povedala, že ideme napísať list, hovorí mi: ‚Mami, to sú také reči‘,“ prezradila pre TV Pravda Ďurianová.

„Aké reči, spýtala som sa ho a on mi na to: ‚Však Ježiško je dávno mŕtvy‘,“ s humorom poznamenala známa moderátorka. Napriek tomu list spoločne písali. „Myslím, že v kútiku duše si aj on chce zachovať to rozprávkovo.“

Čo sa týka darčekov, aj ona uznáva, že dnešné deti majú často všetko a počas celého roka a tak sa vlastne takmer na nič nevedia skutočne tešiť. „Ono je to strašne ťažké nájsť tú správnu hranicu. Keď to dieťa máte a máte aj tú možnosť mu dať všetko, je veľmi ťažké si povedať nie,“ skonštatovala moderátorka. Ako teda rieši situáciu? Pozrite si viac v našom videu.

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Vianoce #mama #darčeky #Marianna Ďurianová

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...