Prehovorili celebrity, ktoré sa nikdy nestali matkami

Ženu, ktorá nemôže mať detí, alebo sa jej nedarí otehotnieť, najviac zabolí otázka typu: Prečo nemáš (nemáte) deti? Toto je odpoveď celebrít, ktoré sa často ukazujú na verejnosti.

27.07.2018 09:30
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture.
debata

Jennifer Aniston

Nemám rada tlak, ktorý ľudia vytvárajú na mňa či ostatné ženy – akoby som ako žena zlyhala len preto, že som sa „nerozmnožila“. Nie je to fér. Možno, že si z vagíny nevytlačila žiadne dieťa, to však neznamená, že nie si materská – k priateľkám, psom alebo deťom svojich priateľov.

Cameron Diaz

Život popri ďalšom, za ktorý ponesiete zodpovednosť, som si nevybrala. Bábo – to znamená 24 hodín denne, 18 rokov. Nemať dieťa je oveľa jednoduchšie, no rozhodnutie samo o sebe vôbec nie je jednoduché. Rada sa starám o ľudí, ale nikdy som nemala túžbu stať sa matkou (povedala v rozhovore pre Esquire v r. 2014).

Katharine Hepburn

Bola by som hrozná matka, pretože som egoistická.

Renée Zellweger

Nikdy ma nezaujímalo stať sa matkou. Nikdy som tak jednoducho nerozmýšľala. Nemala som očakávania typu: Keď budem mať devätnásť, budem robiť to a keď 25, chcem tamto. Všetko, čo prišlo, prišlo samo od seba, všetko, čo sa udialo, som v živote privítala.

Portia de Rossi

Po tridsiatke príde tlak a vy začnete rozmýšľať. Budem mať deti, aby som nepremeškala niečo, čo ostatní sktutočne milujú? Alebo je to niečo, čo skutočne chcem a po čom z celého srdca túžim? Moja odpoveď na druhú otázku nebola áno. Dieťa by ste mali skutočne chcieť.

Betty White

Nie, nikdy som to neoľutovala. Rozhodla som sa tak, lebo som sa zamerala na kariéru a človek ako ja by nemohol mať oboje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #materstvo #zodpovednosť #egoizmus

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...