Dieťa v znamení blížencov: Nevie byť samo, chce sa učiť

Poviete si: Veď každé dieťa je zvedavé, pýta sa... No podľa astrológov je predsa len najzvedavejšie dieťa, narodené v druhej polovici májovej, resp. v prvej júnovej.

08.06.2018 15:00
blíženci, Foto:
Dieťa v znamení blížencov.
debata

Prahne po vedomostiach

Podobne, ako ostatné vzdušné znamenia (vodnár a váhy), všetky bytosti, narodené v znamení blížencov prahnú po vedomostiach. Prenasleduje ich pocit, že v živote majú neobmedzené množstvo možností a nevedia, pre ktorú cestu sa vybrať. Nakusnú do každej, potom ju opustia, lebo ich zláka ďalšia cestička. Je potrebné, aby rodičia priložili ruku k dielu, a usmernili ich.

Chce sa učiť!

Dieťa sa veľa pýta a veľa toho narozpráva. Treba mať oveľa viac trpezlivosti, ako pri iných deťoch. Na rozdiel od barana, toto dieťa nebude domov chodiť s odretými kolenami a rozbitou hlavou. Skôr bude mať noštek zapichnutý v encyklopédii, knižkách, alebo sedieť pred televízorom – nebude však pozerať rozprávky, ale učiť sa.

Nechce byť sám

Komunikácia je kľúčové slovo znamenia blížencov, toto dieťa je veľmi priateľské, má veľa kamarátov, ktorí ho radi počúvajú. S tými, ktorí sú od neho ďaleko, chce si písať listy, byť s každým zadobre a v kontakte… Určite z neho nebude samotár a určite mu neprospeje, ak bude vyrastať ako jedináčik. On totiž byť sám nepotrebuje ani minútku.

Majster komunikácie

Ako sme už spomenuli, má rád ľudí, deti, spoločnosť. Aj preto si bude voliť kolektívne športy, v ktorých nebude sám zodpovedný za výsledok. V takej pozícii „nie je doma“, tenis by ho unudil k smrti, okamžite by s ním prestal. Čo sa týka umenia, blíženci nie sú najnadanejšie znamenie, keďže sú však dobrí v komunikácii, určite budú majstri napríklad v improvizácii, v divadle či v recitovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trpezlivosť #komunikácia #vedomosti #znamenie blíženci

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...