Dieťa v znamení býka miluje prírodu a je trpezlivé

Dieťa v znamení býka nie je svojmu "susedovi" baranovi podobné. Nemá toľko energie, nepotrebuje byť prvé, nepreráža hlavou múr...

16.05.2018 13:00
debata
Dieťa v znamení býka... Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie býk, dieťa v znamení býka Dieťa v znamení býka...

Veľa vydrží, nenudí sa

Takže milí rodičia býka, môžeme vám blahoželať! Máte pokojné dieťa, sú malí býci, s ktorými nie je „veľa práce“ a možno, ak to preženieme, ani o nich nebudete vedieť – domáce úlohy si spravia samy a bez reptania, nie sú hlučné a najradšej sa hrajú niekde v kúte a sami. A vydržia dlho, nie sú ako barani, ktorých všetko raz-dva omrzí.

Radšej v prírode ako v byte

Toto dieťa miluje prírodu. Na rozdiel od iných detí, ktoré lákajú nové hračky, prípadne adrenalínové zážitky (ak sa znova vrátime k baranovi), malému býkovi sa najviac zavďačíte, ak ho vezmete na výlet do prírody. Tráviť čo najviac času v prírode, to sa mu ráta. Ak niečo neznesie, potom sú to štyri steny…

Dokončí, čo začal

Malý býk je trpezlivý. Takže ak si niečo začne, málokedy sa vzdá, ako blíženec, astrologický „sused“ z druhej strany. To, že sa mu spočiatku nedarí, do čoho sa pustí, ešte neznamená, že svoj plán nedokončí. Ale pozor, na druhých môže jeho trpezlivosť pôsobiť ako pomalosť. Na činnosti, do ktorých ho druhí zasvätia, potrebuje viac času, ako ostatné deti.

Neznáša zmeny

Nemá rád zmeny a ťažko ich aplikuje do svojho života, to je jeho najvýraznejšia črta. Veľmi rýchlo si zvykne a už „nemení“. Týka sa to školy, záľub, priateľov, tradícií… Novinky niekedy vopred odmieta, vyrušujú ho, zbytočne naštrbávajú jeho život, program, ťažko si zvyká na nové. Okrem toho sa malý býk rád vŕta v spomienkach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príroda #trpezlivosť #zmena #výdrž

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...