Dieťa v znamení barana: Prehry sú zlyhania, ktoré ho položia na lopatky

Nič nie je nemožné, je heslo tohto dieťaťa, ktorým vyslovene žije. Vidí prekážky, ale nevníma ich tak dramaticky ako deti v ostatných znameniach.

05.04.2018 11:00
debata
Dieťa v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Dieťa v znamení barana.

Iné ako ostatné

Toto dieťa spoznáte podľa toho, že je už na prvý pohľad iné, ako ostatné deti. Je to malý bojovník, ktorý chce toho v živote veľa dokázať. Je silné, máločo ho položí na ceste k cieľu, ale pozor, neznáša autority. Rodičia a učitelia si musia poriadne rozmyslieť, akú taktiku naňho zvolia, môže to byť poriadny zaberák, pretože toto dieťa neznáša rozkazy a príkazy, iba ak formou hry.

Láka ho neznáme

Inak je nadšené zo života, má veľa kamarátov a mimoriadne veľa záľub. Pôsobí, akoby ani nemalo pud sebazáchovy, pretože naozaj vyskúša takmer všetko, páči sa mu adrenalín. Láka ho neznáme, všetko by chcelo vyskúšať, spoznať. Občas si to odnesú polámané končatiny, alebo aspoň škrabance a modriny, ale to je baran. Nebude zahanbene s kamarátmi diskutovať o tom, čo všetko ešte nepozná.

Neobsedí na mieste

V škole nebude mať problém len s učiteľmi preto, že neuznáva autority a už v útlom veku sa začnú prejavovať jeho vodcovské schopnosti. Ono je hlučné, živé a netaktné. Tresty naňho nezaberajú a na mieste neobsedí, takže zo strany učiteľa to chce poriadnu dávku fantázie, ako toto dieťa zvládnuť. Zaberá hra, dieťa treba motivovať a nie trestať.

Aj prehra patrí k životu

Ako ohnivé znamenie rado súperí, ale prehru znáša horšie ako jeho ohnivý brat zo zverokruhu, lev. Kým pre leva je nejaká tá prehra pohonom, motiváciou „pridať“, barana neúspech doslova položí na lopatky. Výsledkom býva nechuť do ďalšieho boja. Odmalička ho treba pripravovať na to, aby sa naučilo aj prehrávať, astrológovia však upozorňujú na to, že to vôbec nebude jednoduché!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehra #autorita #znamenie baran #adrenalín #prekážka #rozkaz

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...