Pohodlné dieťa v znamení ryby má bujnú fantáziu

Ryba toho veľa nenarozpráva, ani sa nedá, veď neustále pláva vo vode, so zavretou pusou, otvorenými očami a pozoruje zaujímavé okolie...

09.03.2018 09:30
debata
Dieťa v znamení ryby. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Dieťa v znamení ryby.

Ako taký samorast

Na prvý pohľad pôsobí ako dieťa, s ktorým nebude veľa problémov, „samorast“, ktorý sa sám naučí, o seba sa postará a rodičia sa príliš „nenarobia“. Fakt je, že toto dieťa sa naozaj nepodobá na dieťa v znamení barana, ktoré trucuje, ak nedosiahne svoje, ale urobí to oveľa prefíkanejšie. Nájde si cestičku a nakoniec, hoci zložito, predsa len dosiahne to, čo chce. Bez cirkusu.

Snívam ráááááád

Astrológovia upozorňujú na mimoriadne obľúbenú činnosť tohto znamenia. Je jedno, koľko majú rokov, či sú to muži, ženy alebo deti, jedno majú spoločné. Radi snívajú. Ale pozor, malo by to mať svoje hranice, preto je úlohou rodičov, aby tieto deti dostatočne zamestnali, aby sa do svojho sveta utiekali čo najmenej, alebo svoju fantáziu využili inak, v reálnom svete.

Vymýšľa príbehy

V opačnom prípade môžu zlenivieť a pôsobiť pohodlne. Dieťa v znamení ryby sa ľahko a rýchlo učí, takže hneď, ako príde zo školy, sadne si k úlohám a po piatich minútach si už hovie na gauči pred televízorom, pozerá do stropu, sníva a pláva vo svojom svete. Predstavuje si, čo by bolo, keby, aké by bolo nádherné, keby a vymýšľa si príbehy.

Výnimočný talent

Pripomeňme, že deti, narodené v druhej polovici februára, resp. v prvej polovici marca, sú talentované, ich talent treba podchytiť a rozvíjať. Možno bude z neho hudobník, maliar, alebo spisovateľ, pretože má bujnú fantáziu, vymyslí čokoľvek. Pre svoju nekonfliktnosť je obľúbené aj v kolektíve, lebo je priateľské, má veľa kamarátov na celý život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mlčanie #snívanie #znamenie ryby #fantázia

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...