Očami svadobných fotografov: 7 znakov, že manželstvo nevydrží

Svadobní fotografi strávia veľa času so svojimi klientmi - od prvého stretnutia, cez zasnúbné fotografie, až po ten najdôležitejší deň.

27.02.2018 11:30
svadobná fotografia, nevesta Foto:
Ilustračné foto.
debata (3)

Ich úlohou je pozorovať. Nakoniec majú dokumentovať a zachytiť veľké šťastie. Americký Huffington Post zverejnil signály, podľa ktorých možno spozorovať, či manželstvo vydrží, alebo sa, naopak, skoro rozpadne. Oslovení boli niekoľkí svadobní fotografi.

Jeden z partnerov nemá záujem

Nie každý sa rád fotografuje a už vôbec nie, ak ide o svadobné fotografie. No väčšinou je pre jedného z budúcich manželov (ženu) extrémne dôležité, mať z dôležitého dňa pekné spomienky. Zlé svetlo na manželstvo vrhajú poznámky typu „musí to byť“? Ak je partner celý čas namosúrený, namiesto toho, aby to chvíľu „vydržal“, nie je to dobré znamenie!

20 percent hostí odriekne účasť

V priemere odmietne účasť na svadobnej hostine vopred 10 až 15 percent pozvaných. Ak je toto číslo vyššie a šplhá sa k 20–25 percentám, je to veľmi zlý signál. Týmto gestom odkazujú, že vzťah zrejme nepovažujú za taký úžasný.

Hurhaj počas svadby

Samozrejme, svadobné prípravy sa väčšinou nezaobídu bez stresu a hádok, avšak v najdôležitejší deň, deň D, už by mala prevládať láska. V prípade, že to tak nie je a „vyhráva“ hurhaj a zo všetkého sa robí dráma, naznačuje to, že manželstvo dlho nevydrží.

Rozdielny vzťah k peniazom

Je to smutné, ale pravdivé. Peniaze sú dôležitým faktorom vo vzťahoch. Ak má jeden z partnerov sklony peniaze rozhadzovať, kým druhý obracia každý cent, v manželstve častokrát vznikajú konflikty.

Jeden z partnerov sa posmieva

Jeden zo svadobných fotografov si všimol, že pár počas fotenia neustále „srandoval“. Netreba zabúdať, že za každým „vtipom“ sa skrýva kus pravdy. Počas svojej praxe zažil nevestu, ktorá muža rýchlo pobozkala a tak, aby to všetci počuli, dodala: „Konečne to máme za sebou.“ Mladoženích tam stál ako pripečený. Manželstvo po šiestich mesiacoch rozviedli.

Netrávia na svadbe veľa času spolu

Konečne sa začala zábava, párty je v plnom prúde, stres opadol. Keď vidno mladomanželov počas svadobnej hostiny takmer stále oddelene (jeho tancovať a ju debatovať s priateľmi a rodinou), nejde o pozitívny signál. Jeden z opýtaných fotografov: „Keď mám na konci svadby len hŕstku fotografií, na ktorých je párik spolu, manželstvo dlho nevydrží.“

Náklonnosť je vynútená

Je zlým signálom, ak sa pár nechá fotografovať, pričom si navzájom prejavujú nedostatok záujmu. Sú páriky, ktoré sa nútia do toho, aby pózovali podobne, ako to videli na sociálnych sieťach, pritom však zabúdajú na to, že dobrá fotografia vznikne len v prípade, ak je medzi partnermi chémia a láska je viditeľná.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #svadba #hádka #rozvod #stres #posmech

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...