Chystáte svadbu? Majte predstavu o kvetovej výzdobe!

Ak pripravujete svoju svadbu, mali by ste myslieť aj na kvetinovú úpravu. Odpovede na tieto otázky bude od vás žiadať floristka.

16.02.2018 15:00
svadobná výzdoba Foto:
Svadobná výzdoba z dielne Ambientes.
debata

Miesto aj termín sú už rezervované, šaty vyskúšané a aj prsteň už nedočkavo vyčkáva na svoju príležitosť. Už len dotiahnuť svadobné prípravy do detailov! Držte sa týchto kľúčových bodov.

Občiansky či cirkevný sobáš?

Napríklad, ak chcete, aby boli vyzdobené kreslá na úrade, kde sa slávnostne usadí celá vaša rodina, musíte presne vedieť, o aké kreslá ide. Floristka musí vedieť, ako na ne upevniť kvetovú výzdobu.

Zmerajte dĺžku stolov

Nezabudnite zmerať dĺžku a šírku stolov pri potvrdzovaní. Budete mať predstavu, či sa dajú vyzdobiť, ak ich vôbec chcete dekorovať.

Oslavujete vo viacerých miestnostiach?

Oslavujete v jednej alebo vo viacerých miestnostiach? Ak vo dvoch, a druhá je určená napríklad určená na tancovanie, musíte si dobre premyslieť, či ju vôbec chcete vyzdobiť kvetmi. Ak máte v hlave kvetinové girlandy, musíte sa informovať, či ich vôbec smiete zavesiť!

Dekorácia na auto, vankúšik pod prstene…

Možno, že sa vám tieto „maličkosti“ nezdajú až také podstatné, ale bude dobré, ak o nich budete mať aspoň akú-takú predstavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #prsteň #kvetová výzdoba #girlandy #floristka

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...