Dieťa v znamení vodnára - žije si vo svojom svete

Znamenie vodnár patrí k vzdušným znameniam, ktoré charakterizuje intelekt. Čiže prahnú po vzdelaní, rady debatujú a učia sa... Majú silnú intuíciu.

09.02.2018 09:30
debata (2)
Dieťa v znamení vodnára. Foto: SHUTTERSTOCK
vodnár Dieťa v znamení vodnára.

Originálne dieťa

Astrológovia tieto deti opisujú ako neskutočne bystré, vraj ich správanie je netradičné a výsledok celkovej osobnosti? Jednoducho originálny! Vytŕčajú nielen doma medzi súrodencami, ale ani učiteľ v triede nemá šancu tieto deti prehliadnuť. Malý vodnár nie je cieľavedomý ako malý lev, ktorý musí byť za každú cenu všade prvý, aj keď na to nemá. Toto dieťa učenie baví.

Nepôjde s davom

Podobne, ako malé ryby, aj vodnárkovia sú citliví, až precitlivelí. Neviažu sa však na mamičku, ako to robia malí raci. Tieto deti majú odmalička v sebe, kráčať proti prúdu, majú svoje názory, nejdú s davom. Prejavuje sa to patrične už v detstve, búria sa, keď intuitívne „zaňuchajú“ nespravodlivosť. Toto ich zas spája so znamením barana, u ktorého vďaka tomu nachádzajú porozumenie.

Bez slobody to nejde

Kľúčové slovo tohto znamenia je sloboda. Bez nej sa vodnár nezaobíde, rovnako, ako to nedokáže ani malý strelec. Už v detstve potrebuje mať „voľnú ruku“, slobodu v každom smere. Toto dieťa nereaguje promptne na rôzne nelogické zákazy, príkazy a pravidlá. Tie potrebuje v živote možno býk, ale určite nie vodnár, ktorý si žije vo svojom svete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie vodnár #intuícia #vzduch #originalita #intelekt

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...