Aj vaše znamenie prezradí, aká ste mama

Ste pre svojho potomka inšpiratívna? Snažíte sa ho ochrániť pred celým svetom? Aj dátum vášho narodenia môže súvisieť s tým, aká ste vo výchove.

28.01.2018 11:00
mama, dieťa, škola, učenie Foto:
Ste ochranárska či doprajete vašej ratolesti slobodu?
debata (1)

Kozorožec

Ako mama ste trpezlivá. Svojmu potomkovi dokážete veľmi zrozumiteľne vysvetliť, čo môže a čo nie. S prehľadom zvládate aj náročnejšie situácie, napríklad scény vášho pokladu na verejnosti.

Vodnár

Pre dieťa ste najmä veľkou inšpiráciou. Hráte sa, staviate, maľujete, tvoríte – to je váš svet, do ktorého už ďalších ľudí nepotrebujete. Skôr ako tradičné výchovné metódy uprednostňujete svoje vlastné. A držíte sa najmä intuície.

Ryby

Veľmi dôležitý je pre vás najmä telesný kontakt s dieťaťom. Stále ho hladkáte, bozkávate, maznáte sa s ním. Má vo vás ochrankyňu, ktorá ho občas až priveľmi úzkostlivo chráni pred svetom.

Baran

Čo učíte svoje deti od narodenia? Že šťastie majú vo svojich rukách. Vaše potomstvo je vedené k zodpovednosti a zároveň k dosahovaniu cieľov. Dieťa dokážete vždy vypočuť a pomôcť mu nájsť riešenie.

Býk

Vášmu dieťatu nesmie nič chýbať. Ste starostlivá. Napriek tomu sa snažíte dieťa nerozmaznávať a od malička mu ukazujete, na ktorých veciach v živote skutočne záleží. Podporujete v ňom odvahu a samostatnosť.

Blíženci

Ste otvorená a milujete ľudí. A v tomto duchu vychovávate vaše dieťa. Snažíte sa, aby malo rado ľudí a nebolo hanblivé. Povzbudzujete ho v komunikácii aj v hľadaní si priateľov.

Rak

Ste oddaná rodine a veľmi láskavá. Svoje dieťa túžite mať pri sebe 24 hodín denne. Máte s ním veľmi blízky vzťah a každé lúčenie je pre vás ťažké.

Lev

Vždy bojuj za správnu vec. To je vaším mottom, ktoré vlievate do žíl od detsva aj svojmu potomkovi. Ziadny boj nie je vopred prehraný. Z vášho dieťaťa rastie bojovník.

Panna

Ste veľmi poriadkumilovná a pravidlá dodržiavajúca matka. A ich plnenie vyžadujete aj od potomka. Vo svojom snažení túžite po dokonalosti, na druhej strane sa dokážete pre dieťa obetovať.

Váhy

Vaše dieťa sa s vami nikdy nenudí. Vystrájate, len málokedy použite slovo „to sa nesmie“ a vždy ste na jeho strane. Vaša výchova je všetko možné, len nie tradičná.

Škorpión

Vypraviť deti do školy, stihnúť fitko a potom aj náročnú prezentáciu. Nič pre vás nie je problém, okolo detí si dokážete všeko zorganizovať na jednotku. Nikdy nemajú pocit, že by vo vašom živote neboli na prvom mieste.

Strelec

Vo vašom dieťati vidíte len tie dobré stránky. Ak zvýšite hlas, už musí vyparatiť niečo „veľké“. Inak je stále vo vašich očiach dokonalým dieťaťom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #potomok #mama #znamenie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...