Dieťa v znamení kozorožca: Lásku vyjadruje po svojom

Malého kozorožca opisujú astrológovia ako miničloveka - dospelého. Toto znamenie neuveriteľne rýchlo dospieva a už v detstve je mu trápne hrať sa, vďaka čomu sa nevie zaradiť k rovesníkom.

09.01.2018 15:00
debata
Dieťa v znamení kozorožca. Foto: SHUTTERSTOCK
kozorožec Dieťa v znamení kozorožca.

Rád poúča a vychováva

Ak je jedináčik, zaradí sa k „tímu dospelých“ ešte rýchlejšie a ľahšie. Ak má súrodencov – v prípade, že je najstarší, pôsobí ako ich vodca, alebo ešte lepšie, ďalší rodič, čo rád poúča a vychováva. Ak sa toto dieťa narodí do rodiny ako posledný benjamín, býva väčšinou čudné… Kým sa jeho starší súrodenci hrajú s bábikami, či vlakmi, on si sadá s dedkom ku kartám. Vždy je popredu…

Príliš vážny a seriózny

Toto dieťa pôsobí, akoby nemalo zmysel pre humor, len občas sa mu podarí „zadrieť“ niečo zábavné. V porovnaní s jeho rovesníkmi, ktorí neustále vymýšľajú, je to až do očí bijúce… Príliš vážny jedinec, seriózny, suchopárny. Aj toto je kozorožec. Keďže priskoro dospieva a nehodí sa mu „rola dieťaťa“, príliš skoro rozmýšľa nad tým, čím sa bude živiť. Bol by dobrým učiteľom.

Kariéra a peniaze – sú jeho

Neskôr bude mať tento malý tvor pozitívny vzťah k peniazom a k tomu, čo s tým úzko súvisí – k práci. Ale na to si ešte bude musieť počkať, aj keď jeho najobľúbenejšou spoločenskou hračkou v detstve, v tom najčudnejšom období jeho života, sú Monopoly. Ako iné zemské znamenia, neskôr si ako prvé kúpi za nasporené peniažky dom. Potom bude myslieť na strom…

City nedá najavo

Malý kozorožec nevie dávať najavo city. Nepríde k vám a nepovie: „Mama, ľúbim ťa“, ako ostatné deti, túliť sa takto vie napríklad malý baran, lev alebo vodnár. Preňho je ťažké vysloviť takúto vážnu vec, a rodičia, ani dievčatá v škôlke, si jeho vyznaní teda neužijú. Napriek tomu vie lásku k ľuďom prejavovať, ale po svojom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #detstvo #Vyznanie #city #dospelosť #znamenie kozorožec

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....