Úsmevné zvyky, ktoré si ani neuvedomujeme

Pobolieva vás noha? Hľadáte na internete možné diagnózy? A čo robíte, keď zrazu zbadáte policajtov?

23.11.2017 09:00
toaleta, WC, toaletný papier, hnačka Foto:
Ešte rýchlo na WC...
debata (2)

Ešte raz na WC, pre istotu

Či už mierite do postele alebo sa chystáte električkou do práce, hlavou vám určite prebehne „Ešte rýchlo na WC, pre istotu“. Aby sme sa nemuseli unúvať počas noci alebo trpieť v MHD, skúsime to, aj keď nám práve „netreba“.

„Googlenie“ diagnóz

Mierne bolesti brucha nejasného pôvodu, „seknutý“ krk či tlak v oblasti čela – za hypochondra sa nepovažujete, ale svoju diagnózu chcete spoznať čo najrýchlejšie. A po desiatich minútach hľadania ju zväčša aj spoznáte – následne sa dostaví stres a strach zo smrti. Veď sme si to „vygooglili“, musí to byť pravda.

Počítanie, koľko hodín spánku máme pred sebou

Skôr, než si ľahnete do postele, si v mysli vyrátate, koľko hodín spánku vás čaká. Následne ste buď spokojná – máte dosť času na oddych, alebo veľmi rozladená, pretože sa nevyspíte dosýta. A tak plánujete, že zajtra to už urobíte určite inak.

Pozor, policajti

Hoci nerobíte nič zlé, keď spozorujete policajtov, okamžite spozorniete. Zmeníte sa na ukážkového občana, ani vás nenapadne skrátiť si cestu cez trávnik či predbehnúť auto vlečúce sa slimačím tepmom. Pekne počkáte, kým budú policajti z dohľadu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #diagnóza #zvyk

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....