Žena v znamení raka: Prvoradá je rola matky

Možno, že u nej pôjde kariéra skutočne bokom. Pretože ženu, narodenú v znamení raka, nezaujíma nič viac, ako rodina.

21.06.2017 11:00
debata
Žena v znamení raka je náladová. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka Žena v znamení raka je náladová.

Bábiky – najlepšia hra

A preto je synonymom tohto znamenia „matka“. Už ako malé dievčatko sa bude najradšej hrávať s bábikami, česať a starať sa o ne s takou láskou, ako to dokáže len toto znamenie. Zaujíma ju to viac ako hra na školu, málokedy ju bavia chlapčenské hry. Už odmalička „žerie“ všetko, čo sa týka materstva. S bábikami bude aj spávať. Každá má meno aj priezvisko.

Náladovááá

Ak sa pozrieme na túto dámu, narodenú v lete, zblízka, nemali by nás prekvapiť jej zmeny nálad – dochádza k nim veľmi často a táto žena vie byť navyše aj hysterická. Skôr ju však charakterizuje dom plný lásky, v ktorom sa aj najčastejšie zdržiava. Táto žena totiž nerada cestuje, veď doma je taká šťastná! Rada varí, pečie a stará sa o rodinu.

Jej muž nebude v klietke

Tieto ženy majú sklon zarátať svojho muža k svojim deťom a podľa toho sa k nemu aj správať. Nie každý muž má však pre to pochopenie. Toto je skutočne pre mužov nepríjemné a môže to skončiť aj rozvodom! Ak to žena-rak spraví, muž sa okamžite začne cítiť ako v klietke, a pociťovať deficit slobody, ktorú potrebuje ako soľ. Muž chce rovnocennú partnerku, nie matku.

Chce ochranu

Ochranné krídla – takto čítajú račice muži, ktorí sa nachádzajú v blízkosti týchto žien. Potrebuje ochranné krídla. A tie niektorí muži tak radi poskytnú… Avšak, astrológovia upozorňujú na to, že ide o ďalší extrém, v tomto prípade akoby nehľadala rovnocenného partnera, ale „otca“. Okrem toho je krehká a tajomná, čo mužov tohto typu ešte viac dráždi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #domov #materstvo #znamenie rak #bábika #hystéria

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...