Hayden Panettiere už netrpí. Popôrodná depresia je porazená

S popôrodnou depresiou bojovala Hayden Panettiere dlho. Teraz sa môže znova usmievať. A ukázala tiež svoju milú dcéru Kayu.

16.06.2017 15:00
Hayden Panettiere oblečená v šatách Maria Lucia... Foto: ,
Hayden Panettiere oblečená v šatách Maria Lucia Hohan.
debata (1)

Pre Hayden Panettiere to bolo extrémne ťažké obdobie. Po pôrode dcéry Kayi trpela herečka a snúbenica boxeristu Vladimira Klička ťažkou popôrodnou depresiou, dvakrát dokonca sama vyhľadala psychologickú kliniku.

„Je to nočná mora každej matky,“ povedala Hayden a dodala: „Všetko chcete robiť správne a ste paralyzovaná chorobou, takže nemôžete vybaviť jednoduché veci, ale predovšetkým ani cítiť radosť zo svojho dieťaťa.“

V úprimných rozhovoroch sa Hayden pokúsila podporiť ostatné ženy, ktoré trpia týmto ochorením a dodať im odvahy. „Je dôležité vedieť, že nie ste jediná, kto niečím takým prechádza. A že nie je hanbou vyhľadať odbornú pomoc,“ odkázala im.

Zdá sa, že 27 ročná žena už chorobu porazila – a môže si materstvo konečne užívať. Na Twitteri zdieľala fotografiu svojej dcérky, ktorá už nie je taká malá. Kaya už má dva roky a podľa fotografie je dosť možné, že bude vysoká po otcovi. Ten má na rozdiel od jej malej mamy (meria 1,53 cm), takmer dva metre.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #materstvo #radosť #nočná mora #popôrodná depresia

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...