Silné, panovačné a dominantné. Dieťa v znamení barana

Silné, panovačné, dominantné, slobodné. Tak toto je charakteristika ohnivého znamenia barana v kocke.

07.04.2017 17:00
Dieťa v znamení barana je bojovník číslo jeden Foto:
Dieťa v znamení barana je bojovník číslo jeden.
debata (1)

Má odpor k autoritám

A približne v tomto duchu sa prejavuje aj malý baran, ktorý prišiel na svet v druhej polovici marca, resp. v prvej polovici apríla. Už v škôlke, ale aj doma začne prejavovať odpor k autoritám. Treba vedieť, ako naňho – priblížiť sa mu ako priateľ, snažiť sa nerozkazovať, resp. rozkazy implementovať do výchovy hrou, zábavou, aby nepostrehlo, že niečo musí. Iba pochopí, že takto je to správne.

Neobsedí na mieste

Barani sú optimisti, čo sa prejavuje už v detstve. Neráta s tým, že sa mu niečo nepodarí, ale rado stojí na čele bandy. Ak to tak nie je, necíti sa vo svojej koži a o svoju pozíciu neustále bojuje. Má pocit, že dokáže všetko, do čoho sa pustí, žiaľ, nedokončí všetky svoje sny a plány. Toto dieťa je plné života, neobsedí na jednom mieste a potrebuje, aby sa neustále niečo okolo neho dialo.

Živé a hlučné

Pre učiteľov je malý baran hotový zaberák. Možno, že nebude nosiť jednotky zo správania, pretože ono neustále skúša, kde majú druhí hranice. Navyše, toto dieťa je živé a hlučné. Čo mu príde na myseľ, to chce okamžite zrealizovať, nemeria dvakrát a je veľmi prchké. To privádza učiteľov do zúrivosti. Astrológovia upozorňujú aj na časté zranenia, ktoré súvisia s jeho dobrodružnou povahou.

Nemá pud sebazáchovy

Aj adrenalín má toto dieťa v krvi a občas sa zdá, že nemá pud sebazáchovy. Nepozná strach a chce skúšať všetko nové. Pozor, potrebuje slobodu a žiadne obmedzovanie. Rado by vždy vyhrávalo, a ak sa tak nestane, nejde vpred, ako nekompromisný lev (jeho ohnivý brat), ale stane sa, že si stále menej a menej verí. Samozrejme, že to skrýva, ale túto slabosť vie prejaviť zlomyseľnosťou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #zranenie #autorita #znamenie baran #dominancia #adrenalín #rozkaz

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...