Pár týždňov po pôrode dvojčiat bola ako prútik! Ako to Hurajová spravila?

Keď sa začiatkom januára objavila herečka Lucia Hurajová na Plese v opere, mnohým ľuďom, ktorí ju poznajú, musela padnúť sánka. Fakt, že 20. novembra minulého roka priviedla na svet dvojičky, sa javil ako sci-fi.

01.02.2017 13:00
debata
Herečka a moderátorka Lucia Hurajová. Foto: Monarch
Herečka a moderátorka Lucia Hurajová. Herečka a moderátorka Lucia Hurajová.

„Všetky komplimenty sú veľmi milé a pekne za ne ďakujem. Ale naozaj by som nechcela, aby to bol diktát pre ostatné ženy, ktoré sú tehotné a cítia sa možno menej dobre vo svojom tele. Pretože tehotenstvo môže naozaj veľmi zmeniť podobu ženy a je to prirodzené,“ komentovala pre Pravda.sk Hurajová.

Priznala, že počas celého tehotenstva cvičila tehotenskú jogu a veľmi zdravo sa stravovala. „Dokonca som prešla počas tých deviatich mesiacov priam k vegetariánstvu. Ale nie je to vec, ktorú by som radila celoplošne. U mňa sa skrátka stalo to, že mi mäso prestalo chutiť a tak som takmer celé tehotenstvo žila zo zeleniny,“ vysvetlila.

Keďže s príchodom dvojčiat, dcér Izabely a Sofie, sa rodina rozšírila hneď o dvoch nových členov, u Hurajovej doma je to vraj hotový „cirkus na kolieskach“. „Je to veľmi zábavné. Každý má plné ruky práce, či už ja, môj manžel, alebo moja mamina. Niekto sa musí starať o deti, niekto o domácnosť, niekto o ďalšie dieťa,“ vymenovala so smiechom Hurajová. „Sama pochádzam z veľkej rodiny, boli sme traja súrodenci, takže to nie je pre mňa nič nové. Akurát mám občas pocit, že hoci som teraz ja mama, stále ma občas zachraňuje moja vlastná mama,“ dodala s humorom.

Herečka Lucia Hurajová (vpravo) počas... Foto: Lucie Urban
Lucia Hurajová Herečka Lucia Hurajová (vpravo) počas tehotenstvo v septembri minulého roka.

Herečke sa potvrdilo to, čo zvyknú hovorievať viacnásobné mamy. Pri starostlivosti o ďalšie dieťa už trochu poľavila z nárokov. „Je prirodzené, že menej dbáte o nejaké tie hygienicko-starostlivostné pravidlá. Cumlíky sa menia za pochodu. Tým, že sa deti podobajú, tak si ich občas aj pomýlim a rozprávam na ne nesprávnymi menami. A keďže je to druhé a tretie dieťa, občas zvyknem nahlas žartovať, že postavte sa, ste v poradí. Ale samozrejme, sú to rovnako milé stvorenia ako bol môj syn a som veľmi rada za toto prekvapenie, ktoré mi vstúpilo do života,“ konštatovala sympatická mamina.

„Nanovo teraz objavujem ženský svet, lebo sú tie dievčatá aj dvojičkový svet, lebo sú to dvojičky. Asi by som si mohla k tomu aj niečo prečítať, ale potom som si povedala, že nemám čas. Nechávam to na život,“ uzavrela s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #starostlivosť #postava #dvojičky #Lucia Hurajová

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...