Áno, bývam sama! Prečo je to skvelé?

Či už ste sa rozhodli odísť zo spoločného podnájmu s kamarátmi alebo ste práve po rozchode, tu sú dôvody, prečo sa na samostatné bývanie môžete tešiť...

23.01.2017 15:00
žena, varenie, kuchyňa Foto:
Konečne vlastnou pani!
debata

Lepšie spoznáte samú seba

Kde inde, než medzi štyrmi stenami, máte čas spoznávať samú seba? Zrazu okolo vás nie je nikto, s kým by ste trávili večer, ani sa podelili o zážitky z dňa. Ste len vy. A tak môžete o čosi lepšie prežívať či analyzovať vlastné pocity, bez toho, aby vás ktosi usmerňoval či rozptyľoval.

Čo je moje, je moje

Zrazu ste odkázaná len na svoje veci. A to ide do peňazí! Na napĺňanie rozpočtu ste sama, takže si to žiada lepšie hospodárenie. Na druhej strane, už sa nestane, že vaše veci z chladničky len tak zmiznú…

Stanete sa samostatnejšou

Bývate sama a tak sa o svoj byt a najmä o problémy, ktoré s tým súvisia, musíte vedieť postarať. Je to skvelá škola života, pretože skôr či neskôr si tým musí prejsť každý. Zrazu zistíte, prečo sa oplatí chodiť na domové schôdze, aj to, aké skvelé je mať poistenie proti vymknutiu. Informácie sa budú na vás nabaľovať a vy budete v týchto veciac čoraz ostieľanejšia.

Nemusíte sa skrývať v kúpeľni

S maskou na tvári či farbou na vlasoch už nemusíte trčať v kúpeĺni. Aké oslobodzujúce! Môžete pendlovať po vašom malom priestore bez strachu, že vás ktosi prekvapí.

Koho pozvem dnes na návštevu

Aj príjemné starosti hostiteĺky vás môžu očariť. Zrazu ste tu iba vy, kto rozhoduje o tom, kto a kedy k vám zavíta. Žiadni kamaráti vašich spolubývajúcich či rodina vášho partnera vám nebude klopať kedykoľvek na dvere. Na druhej strane, môžete sa blysnúť skvelým pohostením či programom, ktorý pre návštevu pripravíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #rozhodnutie #samostatnosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...