Dieťa v znamení strelca nemá pochopenie pre nespravodlivosť

Je vaše dieťa neposedné, výbušné, plné energie, dokáže sa uraziť a ešte rýchlejšie udobriť? To všetko robí ten oheň v ňom. Malý strelec je už raz taký!

08.12.2016 15:00
debata (1)
Dieťa v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec Dieťa v znamení strelca.

Čoho sa chytí, v tom sa mu darí

Rodičov malých strelcov na úvod upokojme informáciou od astrológov: V tomto znamení sa rodia výnimočne múdre deti. Áno, aj vodnár má svoj noštek celé detstvo v encyklopédiách, neskutočne pozorný je aj malý škorpión a po informáciách prahne aj malá váha. Ale strelec, on je prirodzene múdry, čoho sa neskôr chytí, v tom sa mu bude dariť.

Na jednom mieste neobsedí

Na rozdiel od dieťaťa, narodeného v znamení býka, malý strelec má dobrodružnú povahu. Toto dieťa nevydrží sedieť na jednom mieste a robiť povedzme „každý rok na Vianoce to isté“. Stereotyp by ho zabil, takže už od detstva ocení, ak to rodičia pochopia a vyhovejú mu v tom. Čím viac sa toho v jeho živote deje, tým lepšie. Takže nie letná dovolenka každý rok na tom istom mieste!

Šetriť? Nevie!

Skutočný život ho trochu nudí. V tomto je podobný rybke, ktorá potrebuje neustále snívať a utekať preč. Aj napriek tomu všetkému bude potrebné, aby toto dieťa rodičia „uzemňovali“. Má totiž kočovnú povahu, sklony k tuláctvu – tu sa spájajú jeho dve vlastnosti – túžba po cestovaní a spoznávaní a rozkotúľané peniažky, ktoré nedokáže na rozdiel od malého býka šetriť.

Nestrpí ani klamstvo

Malý strelec je spravodlivý. Toto ho spája s ohnivými bratmi – levom a baranom. Nedokáže „privrieť oko“, keď sa niekomu v triede krivdí, nevidí rád, keď niekoho uprednostňujú a najcitlivejší zo všetkého je azda na nespravodlivosť od svojich rodičov. Klamstvo a nespravodlivosť, na to je malý strelec citlivý, nestrpí to, pozor na to.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #spravodlivosť #tulák #znamenie strelec #dobrodružstvo #krivda

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...