Dieťa v znamení leva cvála k cieľu bez ohľadu na prekážky

Máte dieťa v znamení leva? Potom asi viete, že vás neustále "dáva do pozoru". Čím viac sa o jeho slnečnom znamení dozviete, tým lepšie s ním vyjdete a ľahšie ho pochopíte.

12.08.2016 07:00
lev, znamenie lev, Foto:
Malé levíča.
debata

A ide sa bojovať

Znameniu lev totiž bola daná do vienka súperivosť. Každú drobnú aktivitu vnímajú ako šancu na bojovanie, porovnávanie sa, no predovšetkým potrebujú zvíťaziť. Ak sa to nepodarí, dajú to okoliu jasne najavo. Nehanbia sa hodiť o zem, uraziť, alebo sa dokonca s rivalom prestanú rozprávať. Tohto všetkého sú malé levíčatá schopné. Lebo výhra je pre nich to najdôležitejšie.

Urazí sa, nie však na dlho

Neurážajú sa na dlho. To by nemohlo ísť o ohnivé znamenie, známe svojou krátkodobou výbušnosťou. Ako rýchlo sa urazia, tak rýchlo na to zabudnú. Táto vlastnosť sa považuje skôr za pozitívnu, veď koho by bavil zdutý človek, ktorého len tak ľahko čosi neobmäkčí? K dobrým vlastnostiam, ktoré patria levovi, patrí aj prirodzený optimizmus, dobrá výrečnosť, priamosť a otvorenosť.

Stojí na čele bandy

Všetky si so sebou vezme aj do dospelosti a dobre urobí: obľúbia si ho pre ne mnohí ľudia, malí aj veľkí. Je to dieťa s charizmou. Toto stvorenie je od detstva obklopené kopou kamarátov, pričom zväčša stojí na čele bandy. Tam sa cíti ako ryba vo vode (priateľ s vodou oheň nikdy nebude, tak sa nečudujte, že sa toto dieťa nerado učí plávať a vode sa vyhýba ako čert krížu).

Obrnení železnými nervami

Keďže sa celý život snaží presadiť si svoje, skúša to aj na svojich rodičov. Tí musia byť obrnení železnými nervami a výchovu postaviť na jasných pravidlách, ktoré sa neporušujú. Treba však dať malému levovi najavo, že mať ciele je správne a ešte správnejšie, ísť si za nimi bez ohľadu na prekážky, ktoré sa mu do cesty stavajú. V tom je dobré, to vie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #znamenie lev #výhra #rivalita #optimizmus #cieľ #výbušnosť

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...