Zažiť je viac ako vlastniť - pre dieťa v znamení raka

Astrológovia majú "netradičné" odporúčanie. Rodičom tohto malého tvora odporúčajú čítať veľa rozprávok.

11.07.2016 15:00
debata
Dieťa v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka, rak Dieťa v znamení raka.

Potrebuje rozprávky

Mali by ich aj sledovať, ponoriť sa do tohto sveta. Pre deti v znamení raka (druhá polovica júna, prvá júlová), je to nesmierne dôležité. Viac ako iné deti potrebujú povzbudiť tvorivý prejav. Talent, ak sa čo i len trochu prejaví, treba podporovať. Nech kreslia, rozprávajú kvetnato o tom, čo zažili, nech recitujú, skladajú básne, spievajú a modelujú rozprávkový svet.

V hniezde je dobre

Pre malých rakov je charakteristické to, že sa občas až nezdravo dokážu naviazať na svoju matku. Ak je matka tiež v znamení raka, toto puto bude netradične silné. Až sa im nebude chcieť od seba. Raci neradi vylietavajú z hniezda. Sú to tí, čo bývajú pri maminej sukni najdlhšie. Ich nastávajúca s tým bude mať určite problém, veď kto by nemal.

Rado sa túli

O ľuďoch, narodených v znamení ryby sa hovorí ako o najcitlivejšom znamení. Rak toto znamenie dobieha, pretože citlivosť týchto ľudí sa nedá prehliadnuť. Nie sú ako malí kozorožci, ktorí by najradšej od útleho detstva mali svoju postieľku vo svojej izbičke a pestovať sa nechcú ani za svet. Toto sú deti, ktoré sa rady túlia a dovolia to nielen rodičom, ale aj iným príbuzným.

Čím skôr, tým lepšie

Matka by svoje dieťa mala viesť odmalička k samostatnosti. Ak sa to dá, malo by si zvyknúť na pobyty u tety, babky na dedine, v kolektíve detí. Čím skôr, tým lepšie. Pripomeňme tiež, že raci veľmi radi cestujú, prejavuje sa to už v detstve. Najkrajšou odmenou bude pre ne výlet, dovolenka, akékoľvek dobrodružstvo. Niečo zažiť je pre tieto deti viac ako niečo vlastniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matka #šport #talent #rozprávka #zážitok #hniezdo #znamenie rak

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...