Prvý krok vášho dieťatka je tu! Ten okamih stojí za to

Čo vám v tom momente prebehne mysľou? Po radosti príde nostalgia...

03.05.2016 13:00
dieťa, kroky Foto:
Prvé kroky vašej ratolesti? To je veľká udalosť.
debata

Prvý úsmev, prvé slovo, prvá noc, ktorú dieťa celú prespí… Počas prvého roka sa stane množstvo úžasných momentov, ktoré sa vám vryjú do pamäte a ku ktorým sa stále v mysli vraciate. Spomeniete si ešte na prvý krok vášho pokladu? Čo vám vtedy preletelo hlavou?

Som taká pyšná

Týždne čakáte, priam striehnete na ten okamih, kedy to príde! A zrazu je to tu! Prvé kroky bez maminej pomoci. Jasné, že ste najpyšnejšia osoba na planéte, ten pocit je nádherný.

Rýchlo, kde je mobil…

Ten moment chcete zachytiť, ale práve nemáte po ruke telefón. V strese beháte sem a tam a hľadáte ho po celom byte. Konečne… A bohužiaľ neskoro. Vaše dieťa sa práve usadilo na zem a hýbať sa už nemieni.

Už je taký veľký

Po veľkej radosti príde na rad nostalgia… Váš poklad rastie! A tak rýchlo. Veď len pred pár dňami ste si te nmalý uzlíček priniesli z pôrodnice a už začína chodiť.

Musím dávať veľký pozor

Nebola by ste mamou, keby ste nemysleli aj na nástrahy číhajúce na vaše dieťa. Byt je z vášho pohľadu hotovou pascou. A čo ešte vonku! Oči večne na stopkách a vždy pripravená skočiť presne tam, kam vaše dieťa práve padá.

A ideme kúpiť skutočné topánky

Strach prekonáte a už máte v hlave plno plánov. Praktických! Treba kúpiť prvé ozajstné topánky, v ktorých sa bude vášmu dieťaťu dobre chodiť. Je to radosť, ktorú si vychutnajte. I keď váš poklad bude zrejme v obchode protestovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #topánky #krok #moment

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...