Dôsledné, trpezlivé, aj lenivé. Dieťa v znamení býka

Astrológovia prirovnávajú toto dieťa k jari, teda k obdobiu, v ktorom sa narodilo. Kým malý aprílový baran bude bláznivý, ako počasie...

06.05.2016 11:00
debata
Dieťa v znamení býka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie býk, dieťa v znamení býka Dieťa v znamení býka.

Len pokoj…

… malý býk bude pokojný, pretože aj jar – druhá polovica apríla a prvá polovica mája, býva pokojná. Ľudia sa tešia a usmievajú, stromy kvitnú. Pokoj. Kľúčové slovo, ktoré charakterizuje malého býka. Rodičia ho dostávajú, ako sa hovorí, za odmenu. Býkovi vládne Venuša, o mužovi v tomto znamení sme písali, že je preňho dôležitá fyzická krása, čo sa prejavuje už v detstve. Toto dieťa je láskavé.

Má vkus

Venuša mu dala do vienka pocit pre krásu, bude mať vkus, čo sa prejavuje už v detstve. Malé dievčatká sa nielenže budú samy chcieť obliekať do škôlky, ale budú sa chcieť vyjadrovať aj k tomu, čo si chystá do práce či na narodeninovú oslavu, ich mama. Rodičov neraz zarazí: Veď toto dieťa má vkus, vie zladiť seba aj druhých! Určite ho neskôr zaujme móda – hlavne dievčatá.

Trpezlivé

Niet trpezlivejšieho znamenia v zverokruhu ako je práve býk. Keď sa ocitne v školskej lavici, s jazykom medzi zubami bude kresliť prvé písmenká abecedy, aj keby sa mu nedarilo, dotiahne to do úspešného konca. Táto vlastnosť mu ešte veľakrát pomôže. Prejaví sa to aj v športe, ktoré mu rodičia, alebo samo si zvolí. Ak sa vzdá, nebude to len tak zo dňa na deň.

Pomalé

Keďže je býk trpezlivý, bude celkom určite aj pomalý, to už trochu súvisí s ďalšou jeho negatívnou vlastnosťou a tou je lenivosť. Býk zbožňuje „byť doma“ a ak by ho rodičia v lete nevodili na dovolenky, nedbalo by. Najradšej sa hrá doma v obývačke, už odmalička k tomu potrebuje pohodlný gauč a veľký televízor. Toto je jeho život, tu sa cíti najlepšie.

Málokedy sa vzdáva

Celkom určite bude kopec jeho kamarátov narodených v zemských znameniach. Tí ho najlepšie pochopia – tiež postupujú k cieľu pomaly, vytrvalo a málokedy sa vzdávajú. Ak ho niekto bude dráždiť, tak ohnivé znamenia, ktoré majú celkom inú predstavu o živote, sú zúrivé, zbrklé, výrečné a večne v „prvom rade“. Reč je o baranovi, levovi a strelcovi.

Žije v minulosti

Treba žiť v prítomnosti. Sú ľudia, ktorí žijú v budúcnosti a tí, čo sa neustále rýpu v minulosti. Do poslednej skupinky možno zaradiť aj malého býka. Má rád staré zašlé fotografie, rád spomína na to, ako kedysi vyzeral on a iní rodinní príslušníci, rád si pripomína, čo zažil. Čo bolo, bolo, ale bolo to krásne a neustále to treba oprašovať. Aspoň určite podľa malého tvora, narodeného v znamení býka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trpezlivosť #minulosť #vkus #doma #pokoj #lenivosť #znamenie býk #venuša

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....