Dieťa v znamení vodnára sa nedá prehliadnúť

Dieťa narodené v druhej polovici januára, resp. v prvej februárovej bude neprehliadnuteľné nielen doma, ale aj v škole.

05.02.2016 15:00
vodnár Foto:
Dieťa v znamení vodnára.
debata

Vedia, že ho majú

Rodič tohto dieťaťa teda určite s úsmevom na tvári nezhodnotí: „Ani nevieme, že ho máme!“ Malý vodnár si nevie, ako dieťa v znamení býka, hodiny kresliť a samo sa nezabaví. Naopak. Toto je malý živel. Hoci nie je hyperaktívny ani výbušný ako napríklad malý lev, zato je veľmi pozorný a bystrý, nedá sa oklamať. Astrológovia o tomto znamení rozprávajú ako o „originálnom“.

So silnou intuíciou

Ako je už o vodnároch dobre známe, majú silnú intuíciu. Tá sa prejavuje už v detstve. A čo sa týka spravodlivosti, začínajú o ňu bojovať tiež už v útlom veku. Pre nich je to boj, ktorý má veľký zmysel. Má tiež silný vzťah k prírode, ktorý uňho treba podporovať. Ak nebude zachraňovať neskôr zvieratá, celkom určite si bude pestovať svoju biozeleninu a ošetrovať hrozno.

Potrebuje pravidlá

Rodičia, ale aj učitelia si potrebujú s malým vodnárom dohodnúť pravidlá, ktoré sa budú dodržiavať. Vodnár nie je samorast, ktorý ich k životu nepotrebuje. Musí ich mať tiež vysvetlené, prečo sa od neho vyžadujú. Majú mať logiku a musia vychádzať zo spravodlivosti. Len krôčik je vodnár vzdialený od rebelanstva. Uchýli sa k nemu okamžite, ak sa mu čosi nepozdáva.

Len tak sa nerozplače

Dieťa v znamení vodnára potrebuje voľnosť a slobodu, a preto mu ju doprajte už teraz, kedykoľvek sa to len dá. Toto dieťa by malo byť pravidelne posielané k babke na prázdniny, prvé by malo byť prihlásené do školy v prírode, často prespávať u starých rodičov… Je to dieťa, ktoré má rado všetko nové a nerozplače sa, ak pár dní nevidí svojich rodičov.

Vracia sa domov

To však neznamená, že nemá rado domov, alebo že mu je ľahostajný a nepripisuje mu význam. Má a ako! Toto dieťa budú síce lákať študijné cesty, aj jazykové pobyty. Vždy však chce mať otvorené dvere domov, v cudzine nevydrží dlho. Vráti sa domov, čo poteší mnohých rodičov. Chýbalo by mu všetko, čo dôverne poznalo a bez čoho nechce a možno ani nedokáže žiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príroda #spravodlivosť #Sloboda #domov #znamenie vodnár #intuícia

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...