Ohnivý nezbedník v znamení strelca potrebuje zviera

Kľúčové slovo k tomuto dieťaťu znie: oheň. Znamenie strelca je ohnivé a toto dieťa ponesie všetky znaky, ktoré s ohňom súvisia.

08.12.2015 15:00
debata
Dieťa v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec, znamenie strelec, Dieťa v znamení strelca.

V ohnivom znamení

Vzbĺkne, rýchlo a dlho mu to však nevydrží. Je to prchké dieťa. Čo má na jazyku, dlho si nenechá len pre seba. Čo cíti, dá najavo. Oheň, ktorý sa valí bez toho, aby si pýtal od niekoho povolenie. Žiadna „tichá voda, ktorá brehy myje“. Toto dieťa bude veľmi čitateľné a rátať pri ňom budete musieť skutočne so všetkým. Je predsa dieťa narodené v ohnivom znamení.

Kočovný život

Čo dávajú astrológovia v súvislosti so strelcom do popredia, je tiež ich kočovný život. A ten sa prejaví už v detstve. Malý strelec si len sotva bude kresliť domčeky, aby si predstavoval, že v takom či onakom jedného dňa bude bývať aj on. Nehrá sa na mamičku a otecka, ale radšej lieta, užíva si slobodu, s tým, že všetko sa mení. Raz je tu a raz zas inde. Taký život raz bude viesť.

Potrebuje zvieratko

Keďže malý strelec má mimoriadne pozitívny vzťah k zvieratkám, bolo by dobré, ak by sa o nejaké staral. Kto si nemôže dovoliť psa, môže svojmu dieťaťu zabezpečiť mačku, škrečka, andulku alebo rybičky. Urobíte dobre, pretože dieťa-strelec sa potrebuje venovať niečomu živému. Obetovať sa pre niečo, obľúbiť si niečo, starať sa o to… Znamená to preň aj určitú formu terapie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #terapia #Sloboda #zviera #znamenie strelec #kočovný život

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...