Najlepšie sexuálne polohy pri túžbe otehotnieť

Existujú lepšie a horšie pozície. Tým horším by ste sa mali vyhnúť, ak plánujete svoju rodinku rozšíriť o ďalšieho potomka.

27.11.2015 14:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Misionár je top!
debata

„Lepšie“ pozície, pri ktorých môže žena ľahšie otehotnieť, sú tie, pri ktorých majú spermie krátku cestičku k cieľu. Pozície môžete striedať, buďte rovnako slobodní, ako doteraz, len pozor. V čase ovulácie sa zamerajte na niektorú z nasledovných. Úspech je na dosah!

Misionárska poloha

Vyzerá to poriadne nudne, no stará dobrá misionárska poloha je pri túžbe po potomkovi tá „top“. Žena leží na chrbte, muž je na nej – spermie majú priamu čiarku, cesta k maternici je ľahko dostupná. Snáď už len vyšperkovať túto pozíciu o vankúš pod zadkom.

Vylepšený misionár

Aby sa vám misionár nezunoval, môžete ho trošku ozvláštniť, vylepšiť. Ide stále o misionára, avšak: Muž by mal byť na štyroch a žena vrtieť bokmi. Pri tejto pozícii muž prenikne skutočne veľmi hlboko, čo spermiám umožní rovnako ako pri klasickom misionárovi krátku a nenáročnú cestu.

Doggy style

Ani pozícia „na psíka“ nie je pri pláne otehotnieť od veci. Býva úspešná, pretože spermie to opäť nemajú ďaleko ku krčku maternice.

Pozícia motýľ

Nemusíte byť zakaždým v posteli, naopak, táto pozícia je zaujímavejšia napríklad na kuchynskom stole. Žena pri tejto pozícii leží na chrbte. Muž stojí pred ňou, pričom predtým, ako do nej vnikne, nohy jej vyloží na svoje ramená.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #maternica #ovulácia #spermie #sexuálna pozícia #misionár

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....