Bystré dieťa v znamení váhy: Skutočne váha

Jemné, šarmantné a rozmaznané. Aj tak by sa dalo charakterizovať v troch slovách dieťa, ktoré sa narodí v znamení váhy.

12.10.2015 15:00
znamenie váhy, váhy Foto:
Dieťa v znamení váhy.
debata

Radšej v knižkách

Podobne, ako sme už písali o mužovi či žene v znamení váhy, aj dieťa bude mať črty dospeláka. „Zrelá“ váha je bystrá a inteligentná. A to už možno pozorovať aj na dieťati, ktoré sa narodilo v druhej polovici septembra či v prvej októbrovej. „Spoločnosť“ knižiek bude uprednostňovať pred spoločnosťou detí. Bude vždy tam, kde sa bude niečo učiť. Hry sú preň stratou času, ale pozor, nie tie logické, vďaka ktorým bude o čosi znova múdrejšie.

Je aj lenivé

Napriek tomu, čo opisujeme, astrológovia predsa len upozorňujú na jednu vlastnosť, ktorá sa s tým, čo sme už uviedli, predsa len trochu bije. Napriek tomu, že je váha bystrá, je aj pomerne lenivá. Bude s ňou čo-to práce, kým ju rodič „zaženie“ k písaniu domácich úloh. Učí sa síce rado, ale to, čo ho osloví a nie to, čo „treba“. Malé vzopretie autority možno badať aj v tomto znamení. Lenivosť sa (nielen) v tomto prípade považuje za negatívnu vlastnosť váh.

Preč od problémov

Sú ohnivé znamenia, ktoré, zdá sa, akoby hádky k životu potrebovali. Radi sa pohádajú v škole, s rodičmi a neskôr vo vzťahoch. Patria sem prevažne ohnivé znamenia. Ako rýchlo sa nazlostia, tak rýchlo ich to prejde. Ale váhy? Tie sa sporom vyhýbajú, doslova sa ich desia, považujú sa za pokojné, nekonfliktné znamenie. Chcú od druhých pokoj, a to dostatočne veľký. Ak prídu do kontaktu s ohnivými znameniami, dostanú sa do úzkych, potrebujú sa brániť, tak radšej utečú.

Nesmierne talentované

Rodičia malých váh iste spozorujú, že ich ratolesť rada spieva, kreslí si, recituje či tancuje. A treba ho v tom podporovať! Je viac ako pravdepodobné, že umenie sa jedného dňa stane pre váhu chlebíčkom. Môžu sa z nich stať dobrí herci, ale aj tanečníci či spisovatelia. Jednoducho, váha žije tvorivo, či sa vám to páči alebo nie, potláčať v nich talent sa rozhodne neoplatí.

Každá možnosť dobrá

Nezabudnime ani na váhy, ktoré si dieťa od plienok so sebou nesie. Je nerozhodné, a to vo všetkom, do čoho sa pustí. Táto nepríjemná vlastnosť bude znepríjemňovať život nielen im, ale aj všetkým, s kým prídu do styku. Dilemy neznášajú, podobne ako dostať na výber. Vtedy zúria a hlavne potrebujú veľa času, pretože častokrát sami nevedia, čo presne potrebujú. A navyše, každá možnosť sa im zdá rovnako dobrá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #konflikt #znamenie Váhy #talent #lenivosť #váhavosť

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...