Žena v znamení panny: Potrebuje záhradu a mať upratané

Je panna naozaj "celoživotná" panna? Neprístupná, odmeraná a chladná, čo už evokuje samotný názov jej znamenia?

25.08.2015 13:00
debata
Žena v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
panna, znamenie panny Žena v znamení panny.

Čistota pol života

Žena v znamení panny si bude celý život „čistiť“ život. Ak niekedy uvidíte miestnosť, v ktorej býva, hoci len prenajatú so škaredými doplnkami, určite v nej bude mať čisto. Ak otvorí mama jej zásuvku, všetko bude na ukážku poukladané. Aj povestné košele v stĺpčekoch – takto do komínkov ich nestavajú len muži narodení v identickom znamení, ale aj ženy-panny. Poriadok v dome, poriadok v duši, myslia sa.

Staré odíde, nové príde

Podvedome upratujú aj vo vzťahoch. Neustále si čistia zoznam ľudí, ktorých si držia napríklad na facebooku. Nie sú sentimentálne. Ak s niekým prerušili vzťah (alebo naopak), alebo priateľstvo vyhaslo, nemilosrdne ho zo zoznamu odstránia, v domnení, že keď sa zbavia starého, príde nové. A to by ženy v znamení panny vždy rady v živote uvítali. Nové zážitky, nové skúsenosti, nový vietor, všetko nové. Preskúmané je nudné.

Prísna matka

Ako matka bude žena narodená v druhej polovici augusta a v prvej septembrovej poriadne prísna. Deti sa s ňou príliš nezabavia. Podľa nej je matka na to, aby deti vychovávala, nie, aby s nimi strácala čas nejakým hraním. Nie je predsa infantilná! Deti si s ňou „užijú“, pretože ona nikdy nebude spokojná s tým, ako je upratané. Vždy je čo zlepšovať, je jej krédo. Tvrdá bude ako skala, no v dospelosti sa jej deti za to, čo pre nich v detstve urobila, poďakujú.

Posadnutosť upratovaním

Ani jej partner neocení jej posadnutosť večným upratovaním. Kým on by si rád v nedeľu o deviatej ešte pospal, ona už vrčí uškriekaným vysávačom. A to je ešte len začiatok! Pravidelne sa rozhoduje, že spraví veľké upratovanie, odťahuje skrine a žasne, aká špina sa pod nimi skrýva. Špinu vidí všade a čistotu vyžaduje aj od ostatných členov domácnosti. Polezie tým všetkým na nervy.

Ide svojou cestou

Prehovorme však aj o niečom pozitívnom. Panny patria do skupinky intelektuálky. Majú svoj názor na vec a nedajú sa len tak ľahko zmanipulovať. Málokedy sa sťažujú, pretože vedia, čo bude nasledovať. Každý jej povie svoju verziu toho, čomu verí. A panna si predsa ide svojou cestou. To je na nej obdivuhodné. Nezaoberá sa tým, čo si o nej pomyslí okolie. Prednejšie jej je jej vlastné šťastie. Patrí k praktickým ľuďom.

Aspoň balkónik, prosím!

Panna spolu s býkom a kozorožcom patria k zemným znameniam, a preto sa aj ona bude rada vŕtať v zemi. Nech vás neprekvapí, ak zatúži po malej záhradke, v ktorej si vypestuje zdravú biozeleninu. Je to jej svet, ktorý ju naplní šťastím. Ak býva v byte, nutne potrebuje aspoň miniatúrny balkón. Tam si postaví aspoň zopár rajčín do kvetináčov. A kvety? Tie musia byť v byte alebo v dome v každom kúte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #záhrada #upratovanie #špina #znamenie panna #čistota #intelektuálka

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....