Sex po bábätku sa rovná nule, šíri do sveta Roman Pomajbo

Roman Pomajbo to s deťmi vie. S vlastnými aj s cudzími.

07.05.2015 17:00
Roman Pomajbo Foto:
Roman Pomajbo s manželkou a troma dcérami.
debata

Herec Roman Pomajbo je je jeden z najvyťaženejších známych otcov. Nielen jeho vlastné tri deti, ale dokonca aj „požičané“ sa okolo „multifunkčného“ otecka s obľubou motajú. To, že na deti má skutočný talent, predviedol aj počas módnej šou, ktorej priebeh si zobral pod vlastné krídla. A nielen iba ako „zabávač“, ale aj ako spoluautor módnej kolekcie.

Nie, herec „nepresedlal“ na povolanie módneho návrhára, ale postaral o vtipné „hlášky“ na tričkách, ktoré čo-to prezrádzajú o jeho rodičovských či manželských skúsenostiach. Pre mamičky napríklad navrhol hlášku „Po kom to dieťa je?“, pre oteckov zase „Sex po bábätku = 0“. Sériu vtipných tričiek dopĺňa to pre najmenšieho člena rodiny s nápisom „Nie som žiadny falzifikát“.

A ako veľmi sa Pomajbo na kolekcii natrápil? „Bol to zážitok! Všetko čo je spojené s deťmi, je pre mňa zaujímavé. Bavilo ma vymýšľať všetky tie nápisy na tričká. Najradšej by som tam dal všetky tie neuveriteľné vety, ktoré vedia vymyslieť snáď len deti. Kto ich má, ten vie, o čom hovorím…,“ prezradil so svojím typickým úsmevom.

Na „mini“ módnej šou sa v úlohe modeliek predviedlo aj trio jeho dcér. K starším dvom, Vivien a Noemi, sa pridala aj jeho najmladšia, 12-mesačná Timea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéry #módna šou #Roman Pomajbo

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...