Dieťa v znamení barana: Ruky preč od nudy!

Rozkazovať, stáť na čele bandy a viesť, viesť...! Dieťa v znamení barana „svieti“ v každej jednej skupine.

07.04.2015 17:00
debata
Dieťa v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Dieťa v znamení barana.

Dáva nás do laty

Počuli ste už nejakého rodiča o svojom dieťati prehovoriť štýlom „dáva nás doma všetkých do laty“? Ak áno, určite hovoril o dieťati, ktoré sa narodilo v druhej polovici marca alebo v prvej aprílovej. Bude to ohnivý baran. Ten už od detstva má pocit, že by snáď aj rodičom mohol rozkazovať. Vodcovstvo má jednoducho v krvi.

Priamočiary až hrôza

Vyznačuje sa tiež tým, že mu chýba taktnosť. Opýta sa vás všetko „bez servítky“, čo ho práve zaujíma. Ani jeho zvedavosť totiž nemá konca-kraja. Je zvedavé a chce byť informované. Priamočiarosť je charakterová črta, ktorá sa s týmto ohnivým znamením spája. Ide priamo na vec. Ostane mu to aj v dospelosti a mnohí ho preto budú obdivovať. Ty si taký priamočiary…

Rutina ho nudí

Baran je dobrodružné znamenie, a to doslova. Rutina ho nudí a ak len môže, čímkoľvek si ju naštrbí. Je tiež spontánny, takže po dobrodružstve, ktoré sa mu rysuje, siahne všetkými desiatimi. Nikdy príliš dlho nezvažuje. Medzi baranmi sa málokedy vyskytuje „klasický“ človek, ktorý nečasto mení prácu a zotrváva dlho na jednom mieste.

Nemá pud sebazáchovy

Úrazy budú u dieťaťa v znamení barana nie na dennom poriadku, ale na časté. Súvisí to s jeho pudom sebazáchovy, ktorý akoby nemal. On si potrebuje vyskúšať a na vlastnej koži zažiť aj to, ako čo bolí. Ak stretnete človeka v znamení barana, vždy to bude človek, ktorý toho zažil viac ako ďalší traja dokopy.

Plný pádov a nápadov

Už v detstve bude plný zážitkov, prežívať život plný zvratov, pádov a nápadov. Ak sa niečo dobré vymyslí, stáť za tým bude kto? Malý baran. Ak príde ku konfliktu, prsty bude mať v tom kto? No predsa malý baran. Lebo on je bezpodmienečne všade, kde sa niečo deje. Inak je nuda a od tej dáva baran ruky preč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #úraz #zážitok #znamenie baran #netaktnosť #rozkaz #vodcovstvo

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....