Čo môžete so svojím životom urobiť okamžite, aby bol lepší?

Nečakajte na niečo veľké. Život si zmeňte vy sama!

24.02.2015 09:00
úsmev, radosť, úspech Foto:
Prečo čakáte, kým sa niečo zmení?
debata

Negatívne myšlienky sú jedom pre dušu. Ak si pripustíte jednu, potom druhú a zrazu…? Už vidíte svoj život v tmavých farbách a večne sa utápate neriešiteľnými myšlienkami začínajúcimi otázkou „prečo práve ja?“. Prelaďte sa, kým to ide!

Starajte sa o svojich priateľov. Nezabúdajte, že práve tí sú pri vás v momente, kedy vám dá zbohom napríklad vaša veľká láska. Ak ich nemáte, všetko bude oveľa ťažšie a útrapnejšie. Nežite izolovane, vždy si nájdite čas na svojich priateľov.

Áno, stres je všade a život je ním pretkaný. Napriek tomu, skúste si dopriať čas. Je to darček, ktorý dáte sama sebe a vďaka ktorému bude váš život oveľa úsmevnejší, priateľskejší a výnimočnejší. Všímajte si maličkosti, užívajte si vzácne chvíle s blízkymi, zastavte sa!

Nezabúdajte na maličkosti. Práve tie dokážu váš život spríjemniť. Ale ak im nedáte šancu, ak nad nimi len mávnete rukou a prejdete ich bez povšimnutia… Nečakajte stále na čosi veľké, čo zmení váš život. Tešte sa z toho, čo prináša, hoci sú to „len“ obyčajné každodenné maličkosti.

Majte zo seba dobrý pocit. Robte veci tak, aby ste boli na seba pyšná, aby ste sa nemuseli hanbiť pred priateľmi či kolegami, aby ste nemuseli večne čosi ľutovať. Buďte slušná, priateľská a majte oči aj uši otvorené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #priatelia #maličkosti #vďaka

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....