Ste čerstvá mama? Tak tieto kamarátky rozhodne potrebujete

Potrebujete pomoc alebo si iba poklebetiť pri káve? Aj na materskej je skvelé mať kamarátky.

06.02.2015 17:00
ženy s deťmi, lúka Foto:
Je skvelé mať kamarátku s rovnako starých dieťaťom.
debata (1)

Ako čerstvá mama to máte občas poriadne ťažké. Ak chcete, aby sa vám na materskej žilo o čosi ľahšie, týchto päť kamarátok si zaobstarajte. A čo najrýchlejšie.

Ostrieľaná mama s množstvom skúseností

Má aspoň dve deti a s nimi prežila už naozaj všetko. Má radu na každú detskú boliestku, je ústretová a pripravená vždy vás vypočuť. Aj poradiť. Je na nezaplatenie!

Mama, ktorá býva hneď vedľa

Aspoň pár minút s dospelou osobou, normálne si sadnúť na kávu a prebrať nejaké „babské“ veci. To je sen každej čerstvej mamičky! Ak máte takúto kamarátku priamo v paneláku či hneď cez cestu, je to pre vás skvelý, hoci krátky každodenný a najmä dospelý relax.

Mama, ktorá je ochotná a má čas

Ak ide do tuhého a inak sa nedá, potrebujete niekoho, kto vám aspoň na hodinku postráži váš malý poklad. Bez zbytočného vysvetľovania či prehovárania. Jednoducho s chápavým úsmevom.

Mama, ktorej dieťa si s tým vaším rozumie

Niekedy je doma taká nuda! A to sa potom dejú veci! Je super, ak máte kamarátku s rovnako starým dieťatkom a navyše takým, ktoré si obľúbilo aj to vaše. Ich návštevy sú tak pre vás extrémne žiadanými.

Mama, ktorá všetko zvládne

Je to žena, od ktorej sa máte čo učiť. Akosi ľahšie zvláda všetko okolo detí, domácnosti a dokonca aj práce popri materskej. Trochu vás síce pichá pri srdci, že vy nie ste taká ako ona, ale je zároveň vašou veľkou inšpiráciou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #Ratolesť #kamarátky #mama

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...