Vyraziť si sama na večeru? Máte z toho strach?

Niekedy musíte prekonať samú seba, aby ste sa následne mali radšej. Tu sú tipy:

21.01.2015 13:00
žena, reštaurácia, večera Foto:
Sama na večeri v reštaurácii?
debata (3)

Nečakajte na komplimenty

Kto by nemal rád komplimenty… Ale nie každý deň a či aspoň raz za týždeň si nejakú pochvalu na našu adresu vypočujeme. Ale to neznamená, že niečo na nás nie je vhodné obdivu. Ak sa vám niečo podarí, pochváľte sa sama. Môžete aj nahlas pred zrkadlom, aby to pre vás malo väčšiu váhu.

Angažujte sa v niečom

Skúste sa zapojiť do dobrovoľníckej práce – nájdite si niečo, čo by vás bavilo a napĺňalo. Či už je to životné prostredie, pomoc ľuďom bez domova alebo čokoľvek prospešné. Ani netušíte, ako vás bude hriať pri srdci, keď raz za čas dáte ruku k dielu. Vás život nadobudne nový zmysel a budete na seba pyšná.

Choďte sa sama najesť

Máte chuť „vypadnúť“ z domu, dať si dobrú večeru a pohár vína, ale akosi nemáte s kým? Prekonajte sa a vyrazte na večeru sama. A čo je hlavné, užite si ju! Bez pocitu trápnosti či hanby, vychutnajte si každé sústo v spoločnosti samej seba. Ak to dokážete a budete sa cítiť príjemne, vaše sebavedomie stúpne.

Naučte sa niečo nové

Prekonajte lenivosť a do niečoho sa zodpovedne pustite. Vydržte niekoľko mesiacov a potom sa tešte z výsledku. Pochváľte sa ostatným, čo sa vám vlastným úsilím podarilo. Každý krok do neznáma posilní vašu vieru vo vlastné schopnosti a život bude oveľa príjemnejší.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #sebavedomie #kompliment

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...