Nedarí sa otehotnieť? Pomáhajú figy, pozor na modré steny!

Nedarí sa vám otehotnieť? Podľa čínskeho umenia feng šuej môže byť na vine aj priestor.

29.12.2014 07:00
figa, figy Foto:
Kúpte mužovi figy. Za pokus to určite stojí.
debata

Príchod detí do domu

Podľa slovenského fenšuejistu Petra Fila môže byť priestor, v ktorom žijete, apriori postavený tak, že príchod detí do domu nepodporuje. Môže dokonca ísť aj o stavebnú chybu. Problém podľa jeho slov môže byť v tom, že priestor nedáva dosť energie – žene alebo mužovi. “Ak muž nemá dostatok energie, aj jeho pohlavná inštalácia môže slabnúť,” povedal Filo pre Pravda.sk. Dodal, že u ženy môže byť problém podobný, ak nemá k dispozícii viac energie.

Na dieťa sa treba tešiť

Číňania z pohľadu čínskej medicíny pozerajú na embryo ako votrelca pre ľudský organizmus, o ktorého sa treba starať. Ak ženský organizmus ešte nie je na tehotenstvo dosť silný a pripravený, vylúči ho z tela von. Ide o potrat, predčasný alebo neskorý. Preto je dôležité, aby bola žena energeticky a fyzicky v poriadku, aby sa na dieťa tešila, mala dosť výživných látok. “Nemôže jesť v čase, kedy chce otehotnieť, jednu paradajku denne, lebo chce schudnúť,” upozornil ďalej fengšuejista. V tom čase musí ísť chudnutie bokom.

Je jedno, kde skúšate

Feng šuej môže pomôcť pred otehotnením posilniť priestor do takej miery, aby k otehotneniu prišlo. Nepomôže, ak partneri budú súložiť zakaždým v inej miestosti alebo dokonca na inej adrese. Podľa Filových slov ide o celý priestor a o ich trvalý pobyt. “Ak sa partnerom nedarí otehotnieť, je jedno, kde sa o to pokúšajú. Priestor v ktorom žijú, na nich dlhodobo pôsobí. Je to tým, kde bývajú,” spresnil.

Modré steny? Celé zle! Foto: SHUTTERSTOCK
modrá stena Modré steny? Celé zle!

Modrá zabíja vzťah

Čo sa týka farieb, do spálne sa neodporúčajú modré ani fialové farby stien. Postarajú sa o ochladenie vzťahov, hlavne v sexuálnej oblasti. “Naozaj, mám s tým veľké skúsenosti – modrá a fialová zabíjajú vzťahy. Sú ľudia, ktorí povedia, že túto farbu stien majú a roky šťastne žijú. Ale to sú mimoriadne prípady, je ich veľmi málo.” Do spálne nie je najvhodnejšia ani biela farba, ako by sa zdalo. Tou najideálnejšou sú vraj zemné farby, krémové a odtiene hnedej, žltej a oranžovej, a to príjemné, nie dramatické.

Je to zložitejšie

Farbu, ktorú chceme do spálne zvoliť, musíme vnímať komplexnejšie. Napríklad červená predstavuje oheň. V prípade, že vaša spálňa sa nachádza v oblasti juhovýchodu, ide o živel dreva, ktorý predstavuje peniaze. Peter Filo vysvetľuje: “Ak dáte do spálne oheň, možno vám stúpne sexualita, ale začnú z vášho života ustupovať peniaze, lebo drevo bude energeticky vyhárať z ohňa.” Má to aj pokračovanie. Ak sa spálňa nachádza na východnej strane, rozbije vám zdravie, lebo aj východu prislúcha drevo, ktoré oheň spaľuje. Peter Filo preto upozorňuje: “Nemôžete mať červenú stenu hocikde.”

Pomáhajú aj figy a akupunktúra

Ak sa s problémom nemôcť otehotnieť obrátite na fengšuejistu, rátajte s tým, že na váš priestor sa bude musieť pozrieť komplexne. Zistí, či váš problém vychádza z neho. Pretože problém môže byť “zakopaný” aj niekde inde. Veľa dnešných mužov má problém so spermiami. Fantastickým prostriedkom na ich rozhýbanie a posilnenie sú figy, účinná je aj akupunktúra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #feng šuej #akupunktúra #priestor #spermie #otehotnieť #modrá stena #figa

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...