Vianoce bez darčekov! Ani olej do kúpeľa, prekvapuje Adela Banášová

Väčšina ľudí si dáva záväzok na Silvestra, v rodine Adely Banášovej si dali sľub už pár týždňov pred jeho príchodom. A súvisí s Vianocami.

28.11.2014 07:00
Adela Banášová Foto:
Moderátorka Adela Banášová.
debata (1)

„Rozhodli sme sa s rodičmi aj s mojím priateľom, že si tieto Vianoce nebudeme dávať žiadne darčeky. Že nič, vôbec,“ vyhlásila známa moderátorka. „Lebo v podstate potom kupujem tie darčeky v zhone, vravím si, mala by som. Ale tento rok bude bez darčekov. Veď aj tak všetko máme. Povedali sme si, že si zahráme po večeri nejakú spoločenskú hru,“ vysvetlila ďalej.

Najviac sa vraj z toho netradičného záväzku cítil nesvoj moderátorkin otec – spisovateľ Jozef Banáš. „A to ti nemám kúpiť aspoň olej do kúpeľa,“ opísala Banášová reakciu. „Nie, oci, ani olej do kúpeľa. Akurát kúpiš taký, ktorý ani nepoužívam. Nepotrebujem to,“ konštatovala tvár z obrazovky. Podľa nej však budú Vianoce bez darčekov príjemné. „Vyhneme sa zbytočnostiam, blbostiam, stresom, neschopnosti zaparkovať a budeme si robiť radosť priebežne počas celého roka – keď niečo nájdeme, tak to kúpime tomu blízkemu a tak,“ opísala svoju ideu.

Moderátorka je známa angažovaním sa v rozličných charitatívnych akciách. Robí to však celý rok a paradoxne počas Vianoc nejako charitatívne nápady neprichádzajú. Na otázku, či nepôjde obdarovať niekoho, kto je v núdzi, zareagovala nadšene. „To je možno zaujímavý tip ísť obdarovať niekoho, kto reálne niečo potrebuje. Lebo priebežne celý rok sa dejú rozličné veci – či už finančne, prítomnosťou, upozornením na nejakú tému sa snažíme pomáhať – myslím, že to patrí k životnému kontextu, v ktorom fungujeme. Ale môžem práve počas Vianoc niekam zájsť niečo odovzdať. Pôjdeme všetci, ktorí sme sa rozhodli nedávať si darčeky medzi sebou, niekam a tam niekomu niečo dám,“ dodala Banášová.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Adela Banášová #charita #Vianoce #darčeky

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...