Ak ju máte, ste šťastná žena!

Máte najlepšiu kamarátku, s ktorou to ťaháte už roky?

23.10.2014 11:00
sestry, kamarátky Foto:
Ťaháte to spolu celý život...
debata

Mať najlepšiu kamarátku je skvelá vec. Každá z nás to ocení nielen v čase, keď ide všetko podľa plánu, ale aj v horších obdobiach. Ak ju máte, môžete sa na ňu spoľahnúť, môžete ju požiada't o pomoc, o radu a čokoľvek. Toto sú najväčšie prednosti najlepšej kamarátky:

Aj keď jej o nenaplnenej láske k vášmu kolegovi hovoríte už desiaty raz a vlastne stále to isté, počúva vás. Znova a znova s vami rozoberá vaše možnosti a plány, ako ho uloviť. Povzbudzuje vás, je oporou, nemusíte sa pred ňou červenať.

Rozumie vášmu humoru. Roky praxe po vašom boku ju naučili, čo od vás môže očakávať. Vaše ironické poznámky ju neurazia, naopak, dobre sa na nich zabaví. Navyše, vie vám ich vrátiť aj s úrokmi, takže o veselú výmenu „lichôtok“ máte vždy postarané.

Nemusíte sa na nič hrať. Nerobíte sa lepšou ako v skutočnosti ste a ak niečo vyvediete, porozprávate jej pravdu. Od nej potrebujete počuť názor, čo s tým. Aj kritiku od nej prijmete akosi ľahšie, viete, že ak ju už vysloví, je to vážne. A treba niečo robiť.

Môžete jej zavolať kedykoľvek. Je vaším útočiskom v momente, keď sa stane niečo naozaj vážne. Bez ostychu sa jej zdôveríte, požiadate ju o pomocnú ruku a ona neodmietne. A navyše, mlčí. Vie, že niektoré veci musia zostať len medzi vami.

Ak jej celkom „nesedí“ váš partner, povie vám to. Opatrne, ale predsa len naznačí, aby ste boli opatrná. Dá mu šancu, ale určite je v strehu. Záleží jej na vás a nechce, aby ste sa zbytočne popálili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kamarátka #blízkosť #spojenie #naj

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...