Dieťa v znamení váhy - nedávajte mu na výber

Má podobnú silu ako človek v znamení leva - očariť každého, keď vojde do miestnosti.

26.09.2014 13:00
debata
Dieťa v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie váhy, dieťa Dieťa v znamení váhy.

Obrázkovo pekné
Astrológovia ho opisujú ako anjelika, dokonalé pekné stelesnenie. K prvým dojmom patrí: Milé a tiché dieťa. Sú charizmatické a veľmi pekné tieto deti. Priam obrázkovo.

Áno, sú váhavé
To, čo sa vraví o váhach – že sú váhavé, je pravda. Ich váhavosť sa prejavu, ako ináč, už v detstve. Ak mu dá matka na výber – že sa môže obliecť samé – beda. To bude na dlho… Naozaj nemá rado rozhodovanie v akejkoľvek oblasti a chvíli. Prijme, ak vôbec nemá na výber a pred sebou sa mu rysuje len jedna cesta.

Netlačte naňho Dôležitý odkaz pre všetkých rodičov, ktorým sa narodil potomok v tomto znamení je: Netlačte naňho, aby sa rozhodoval rýchlo! Ak to od neho chcete, dajte mu zakaždým dostatočne veľa času na to, aby sa rozhodlo pomaly. V opačnom prípade vznikne v jeho hlave chaos.

Rado odpočíva
A bude to malý domasedko. Rád bude relaxovať a odpočívať aj neskôr. Žiadnu hyperaktivitu, ako u detí v ohnivých znameniach nečakajte. Napriek tomu ho však nemožno označiť za leňocha. Len si nabíja energiu, ktorú si vybil. To je celé.

Neznáša neporiadok
S deťmi v znamení panny majú spoločné to, že neznášajú neporiadok. Ich izbička bude musieť byť v „pucungu“. Toto dieťa bude tiež neustále upravené a voňajúce. zmuysel pre poriadok sa bude u nich odrážať vo všetkých sférach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie Váhy #nerozhodnosť #váhavosť

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...