Hilmerová: O výchove dvoch detí mi hovorili katastrofické scenáre

Hoci herečku Moniku Hilmerovú môžu diváci vídať v nových epizódach seriálu Búrlivé víno, v súkromí je stále v prvom rade mamou. Stará sa o dcéru Zaru a Leona, ktorý pred pár mesiacmi oslávil rok.

16.09.2014 15:00
Monika Hilmerová a Jaro Bekr Foto:
Herečka Monika Hilmerová - na snímke s manželom Jarom Bekrom.
debata

Príchod druhého dieťaťa do rodiny nebýva vždy jednoduchý proces – najmä pre súrodenca, ktorý dovtedy bol stredobodom pozornosti. V rodine herečky a jej manžela tanečníka Jara Bekra podobná situácia nenastala. „Zara zvládla príchod bračeka úžasne. Sú naozaj ako brat a sestra,“ prezradila s úsmevom Hilmerová pre Žena.pravda.sk. „Sú spriaznené duše, hrozne sa ľúbia. Sú na seba totálne napojení. Majú spoločný humor, spoločné spôsoby, ako trávia čas a čo ich baví. Jeden druhého stále vyhľadáva. Je krásne sa na nich dívať a vnímať to,“ pokračovala herečka.

Priznala, že veľmi túžila, aby jej dcéra nebola jedináčik a mala súrodenca. „Priala som si, aby boli parťáci. A máme to šťastie, že to medzi nimi funguje a z toho máme doma obrovskú radosť,“ skonštatovala dvojnásobná mama.

Hoci ju vraj mnohí známi či iné mamičky vystríhali pred tým, aby sa pripravila, že zvládnuť dve deti bude náročnejšie ako jedno, sympatická hrdinka seriálu Búrlivé víno nič podobné nezažíva. „Niekedy vám ľudia rozprávajú priam katastrofické scenáre. A ja som bola prekvapená, že to nie je také náročné. Leonko bol veľmi pokojný a pohodový od narodenia, takže to bolo veľmi fajn a bola som milo prekvapená, že to nie je také komplikované,“ uviedla Hilmerová.

Starostlivosť o dve ratolesti zvláda aj s pomocou partner a blízkych. Má však jasno v tom, že do svojho zamestnania, teda na dosky Slovenského národného divadla, sa ponáhľať nebude. Stačí jej práca na Búrlivom víne. „Nakrúcanie seriálu sa odohráva v priebehu dňa, môžem sa dohodnúť s televíziou na čase, kedy nakrúcame a snažím sa to prispôsobiť tomu, aby som stíhala aj starostlivosť o deti. Ešte to necítim tak, že by som bola schopná od syna po večeroch odchádzať, byť do poljedenástej večer v divadle a nebyť pri ňom, keď zaspáva. Ani by som ešte nevládala tak dlho pracovať. Ešte to nejaký čas potrvá,“ vysvetlila herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #výchova #vzťah #starostlivosť #Zara #Monika Hilmerová #Leon

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...