Dieťa v znamení panny: Zodpovedné a čulé

Nebude učupené kdesi v kúte. Ak áno, tak to nie je dieťa v znamení panny. To je totiž živé a čulé. Stále.

15.09.2014 08:00
debata
Dieťa v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie panna, dieťa panna Dieťa v znamení panny.

Málo konfliktné
Astrológovia odporúčajú ľuďom, ktorí už majú doma malého tvrdohlavého a výbušného barana alebo podobného leva doma a túžia po pokojnejšom dieťati, splodiť ďalšie dieťa v decembri, aby bola šanca, že sa narodí v septembri, v znamení panny. Z panny sa totiž vždy rysuje málo konfliktné dieťa, s ktorým nie je veľa práce.

Medzi štyrmi očami
V prvom rade povahu tohto dieťaťa ocení matka. Ak dá poky, malá panna má tendeciu jej vyhovieť. Takisto sa jej páčia činnosti, ktoré môže s matkou vykonávať, panna ju rada napodobňuje. Ale pozor! Kritiku neznáša rovnako ako napríklad baran. Ak už jej teda musíte niečo vytknúť, najlepšie, ak to spravíte medzi štyrmi očami.

Nenechajú to len tak
Panny sú detailisti a potrpia si na vzdelanie. Ak sa im ho z nejakého dôvodu nedostane, v dospelosti budú trpieť. Už v detstve potrebujú byť obklopení všetkým, čo na vzdelanie odkazuje. Ony sa nechcú len tak „bezducho“ hrať. Ony sa už od útleho detstva potrebujú vzdelávať. Najradšej si budú listovať v encyklopédiách. A ak niečomu nebudú rozumieť, rozhodne to nenechajú len tak.

Miluje pochvalu
Tak ako panna neznáša kritiku, miluje pochvalu. Chváľte ho za všetko, čo si všimnete, že spravil dobre, ocení to. Čo sa týka školy, tú bude brať až príliš vážne. So zodpovednosťou v jeho prípade môžete na sto percent počítať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #konflikt #pochvala #učenie #zodpovednosť #znamenie panna #detail

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...