Aj vy to robíte tajne?

To, čo ratolesti zakazujete či odopierate, sama robíte. Len sa priznajte.

08.09.2014 13:00
žena, čokoláda, maškrtenie Foto:
Aj vy po večeroch tajne maškrtíte?
debata (1)

Len aby to nevideli naše ratolesti? Ale ruku na srdce, mamičky, aj vy si vydýchnete, keď vaše dieťa konečne zaspí a vy si užijete niektorú zo „zakázaných vecí“? Alebo si nedáte pozor pri telefonovaní či nákupoch? Pripomínajú vám nasledujúce situácie niečo?

Večer už nemaškrtíme!

Spánok vašich ratolestí ešte netrvá ani desať minút a vy už presúvate stoličku k hornej poličke v „potravinovej“ skrinke, ktorá je pred deťmi dobre ukrytá. A už si aj pochutnávate na čipsoch či orieškovej čokoláde.

Pred televízorom nejeme!

Pripravíte si obloženú misu, k tomu pohár vína a užívate si večer. A manželovi jeho porciu „naservírujete“ takisto priamo pred televízor, pretože nedokáže odtrhnúť oči od večerných správ.

Telefonujeme len krátko

Začnete byť nervózna, keď vaša ratolesť telefonuje kamarátom každú maličkosť? A čo vy? S priateľkou dokážete rozoberať aj tie najabsurdnejšie veci celé hodiny. Skúste si váš telefonát občas stopnúť.

Veď máš takú istú hračku

Vás syn sa dožaduje takmer identického transformera, akého ste mu kúpili pred mesiacom? Samozrejme, odmietate mu žiadosť splniť. Ale o pár dní si už vyberáte kabelku či sukňu, takmer na vlas rovnaké, aké vám už niekoľko mesiacov ležia bez povšimnutia v skrini.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #zákaz #tajnosti

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...