Malý lev potrebuje slobodu a šéfovať

S malým levom sa bude chcieť kamarátiť celý svet. Prečo? No lebo je vodca skupiny a stále sa usmieva.

07.08.2014 13:00
lev, znamenie lev, Foto:
Malé levíča.
debata

Žiaden negativizmus. Lev je pozitívne znamenie, ktoré žiari a nič si nerobí z veku. V detstve sa to samozrejme ešte neprejavuje, vtedy je len hravé a spokojné. Rodičia by sa mali čo najskôr vyrovnať s tým, že ich malý lev bude dávať, podobne, ako kamarátov „do laty“. Darmo, je vedúci, každému chce šéfovať. Sú silnejší ako ostatní a sú si toho vedomí. Pozor pri výchove treba dať, aby to nezašlo ďaleko. Lev si totiž ľahko zvyká na to, že je obskakovaný. Nedopustite to.

Malý lev si už v detstve vyberá hry, ktoré podporujú jeho najsilnejšie povahové črty. Podobne ako malý baran, aj ohnivý lev má rád nebezpečné hry, pri ktorých stúpa adrenalín a treba v nich riskovať. Dievčatám však hrozí márnivosť. Prejavovať sa to bude už v detstve. Chceli by byť najlepšie a najkvalitnejšie oblečené, a to za každú cenu.

V škole sa im bude dariť. Sú prirodzene inteligentní, učenie pre ne nebude predstavovať extra námahu. Pôjde im to ako po masle a matky s nimi nebudú mať problém nahnať ich k zošitom a knihám. Ale je pravda, že veľa času pri nich nestrávia… Na čo treba ešte upozorniť ctených rodičov levíčat, je ich spoločenská povaha a potreba slobody. Lev potrebuje veľa voľnosti, inak začne byť veľmi zlý. Lebo sa ocitne v klietke – a tam je on veľmi nerád.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #znamenie lev #lev #vodca #panovačnosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...