Zážitky na úrovni a predsa dobré...

Je prirodzené túžiť po maximálnom uvoľnení, ale každý má iný prah citlivosti na to, čo zvládne jeho telo a psychika, či okolie.

21.07.2014 15:00
risk - adrenalín - zážitok Foto:
Občas sa stane (a máme na to nárok), že túžime po riskantnejších veciach.
debata

Užiť si bez hanby, ak je to možné

Dobre sa baviť a po nevšednom zážitku si pozrieť do očí ( a nielen sebe), to chce aj nejaké tie skúsenosti. Najlepšie zistíme na vlastných reakciách a správaní, ako zvládame rôzne situácie. Neznamená to však bezhraničnosť nápadov a najmä ich okamžitú realizáciu. V dospelom veku je to azda ľahšie, keďže sa predpokladá istá zrelosť a nadhľad, triezve okresanie toho po čom túžime a čo je pre nás bezpečné, či spoločensky únosné. Nemusí to tak vyjsť vždy, no vnútorný rozvoj dáva šancu na rozhľad…

Niekedy sa pokúšame aj o nemožné

Občas sa stane (a máme na to nárok), že túžime po riskantnejších veciach, že nájdeme odvahu ísť za bláznivým snom, že ho napokon i uskutočníme. Nie vždy sú to len pozitívne zážitky, no srdcu a telu ťažko niekedy zaveliť to najsprávnejšie, hoci vieme, čo by to malo byť. A tak skúšame, púšťame sa do všeličoho, len aby sme sa nenudili… Kým tu je táto snaha, je to fajn, človeka to udržiava v kondícii. No mal by poznať hranice a snažiť sa ich dodržiavať, nech je to naozaj dobrá zábava, ktorá nás i niekam posunie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zážitky #túžba #snaha #adrenalín

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....