Cestujete na dovolenku autom aj s dieťaťom?

Nezabudnite si do príručnej tašky pribaliť tieto veci na spríjemnenie jazdy.

17.07.2014 13:00
Pri výbere detskej autosedačky je kľúčová... Foto:
Cesta s malým dieťaťom môže byť náročná, tak prečo si ju aspoň trocha nespríjemniť?
debata

Chystáte sa na dovolenku autom? Ak cestujete aj s malým dieťaťom niekoľko hodín, nemali by ste zabudnúť na niekoľko vecí, ktoré vám môžu cestu uľahčiť a spríjemniť. Pár praktických vecí, ktoré sa v aute určite zídu:

Pohodlie nadovšetko

Cesta je dlhá a únavná a sedieť pripútaný niekoľko hodín v autosedačke nie práve to, čo dieťa miluje. Určite nezabudnite na mäkký vankúšik a ľahkú deku.

F F Home
deka

Bude príjemným kompromisom pri pustenej klimatizácii v aute.

F&F Home vankúšik 8,99 EUR

F&F Home deka 8,99 EUR

Plné bruško

Počas krátkej oddychovej prestávky na odpočívadle môžete veľmi rýchlo pripraviť vašej ratolesti fľašu mlieka. Sunar Premium obsahuje unikátnu kombináciu látok, prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku, ktoré sa významne podieľajú na posilňovaní imunitného systému, správnom vývoji mozgu a celkovom pohodlí dieťaťa.
sunar
Navyše ako jediný obsahuje mliečny tuk, vďaka ktorému je deťmi veľmi dobre prijímaný.

Sunar Premium, 600 g kúpite za 12,99 eur

A niečo dobré pod zub

Počas jazdy padne vhod dobrôtka Sunar Do ručičky. Obsahuje 100% ovocia bez pridaného cukru. Ovocné pyré v praktickom cestovnom balení je vhodné pre deti od 7 mesiacov. S príchuťou hruška, jahoda, banán a marhuľa.

Sunarek Do rucicky hruska 1

Sunar Do ručičky, 90 g kúpite za 0,99 eur

Sú chrumkavé a môžete si vybrať z viacerých príchutí. Apeninky s jemnou mliečnou, arašidovou, li­eskoorieškovou­, kokosovou krémovou náplňou s polevou z mliečnej čokolády či Apeninky čokoládové s polevou z kvalitnej horkej čokolády. Ak sa vaša ratolesť dožaduje sladkosti, Apeninky máte v praktickom balení hneď po ruke.

Apeninky cokoladove - small 1

Tastino Apeninky, Lidl, 40 g kúpite za 0,19 eur

Všetko v suchu

Poznáte to. Keď niečo chutí, skončí dieťa zababrané až po uši. Určite si preto nezabudnite pribaliť ako prvú pomoc pre očistu detské utierky. Za pár sekúnd má vaša ratolesť čisté líčka aj ruky. A vy môžete pokojne cestovať ďalej.

nivea

Nivea, Baby Soft and Cream, kúpite za 2,10 eur

Aby nebola nuda

Ak je plienka suchá a bruško plné, malo by byť všetko v poriadku. Po čase sa však bude nudiť aj dospelý, nieto ešte dieťa. Pred plačom a mrnčaním zachráni CD s obľúbenými detskými pesničkami, detská knižka či osvedčená hračka. Alebo tablet s rozprávkou. Odporúčame Baby Einstein, dieťa sa popri vzdelávaní zabaví, naučí cudzie jazyky a napokon možno zaspí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #auto #cesta #jazda #tipy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...