Pozeráte s vaším drahým futbal? A čo pravidlá?

Ak chcete byť vítanou súčasťou tímu pred televízorom, mali by ste čosi vedieť.

11.07.2014 12:00
futbal Foto:
Nuda pred televízorom? Veď nemusíte pozerať.
debata

Majstrovská sveta sa chýlia ku koncu, ale ak ste rozhodnutá pozerať s vaším drahým boj o vzácnu trofej, držte sa istých pravidiel. Inak môže byť vaša účasť pred televízorom značne nežiaduca.

Stále rozprávate?

Iste, počas zápasu nemusíte mlčať ako ryba, ale večné otázky či postrehy si nechajte pre seba. Môžete zakričať „gól“ či povedať voľačo k hre, ak sa vyznáte. V opačnom prípade vaše štebotanie chlapom poriadne polezie na nervy.

Neviete, kto práve hrá?

Majstrovstvá sveta sú udalosť, na ktorú sa dostanú len tí najlepší na svete. Ak si už sadnete s mužmi pred televízor, minimálne vnímajte prenos od začiatku, kde sa určite dozviete, ktoré tímy hrajú. A zapamätajte si aj farbu ich dresov.

Komentujete vzhľad futbalistov

„Bože, ten je ale sexi!“, „Videl si, aké má svaly na rukách?“ či „No, ten má čo za účes“ – takéto komentáre si môžete dovoliť, ak budete pozerať zápas so svojimi kamarátkami niekde v pokoji bytu. Ale nepatria do vašich úst v momente, keď ide o vzácny titul majstrov sveta. Mužskí fanúšikovia vo vašej blízkosti by mohli ostať poriadne „vytočení“. Nerušte ich vašimi „babskými“ postrehmi.

Pýtate sa na pravidlá

Už vám ich partner vysvetľoval niekoľkokrát a vy nie ste schopná pochopiť ich. A tak sa na začiatku každej hry pýtate, prečo sa kope z rohu alebo prečo rozhodca vyťahuje žltú kartu. Ak je hra naozaj poriadne „na nervy“, iba sledujte a tešte sa spolu s vašim drahým z úspechov tímu, ktorému fandíte.

Pri góle sa len znudene uškrniete

Ak spoločne fandíte niektorému z tímov, tak je potrebné prejaviť aj nejaké emócie. Najmä vo chvíli, keď sa mu darí a padne gól. Znudené okomentovanie tejto top udalosti by vášho drahého mohlo len znechutiť a utvrdiť v tom, že oveľa lepšie by sa mu sledoval priamy prenos niekde v mužskej spoločnosti v neďalekej pivárni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #televízor #radosť #majstrovstvá

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...