Túžite po bábätku? A čo váš partner?

Práve ste oslávili tridsiatku, máte dobrú prácu, po svojom boku partnera a o bývanie je takisto postarané. Chýba vám jediné - bábätko.

04.07.2014 10:00
matka, žena s bábätkom, bábätko Foto:
Túžite po bábätku?
debata

No zatiaľ, čo vy ste na materstvo pripravená a o svojej túže hovoríte, kamkoľvek prídete, váš drahý to vidí inak. A dieťa považuje za čosi, čo sa mu práve teraz do jeho plánov nehodí… Čo robiť?

Môžete si vybrať hneď z niekoľkých možností. Keďže bábätko chcete výlučne vy a váš drahý sa bráni, ani jedna sa nedá označiť za ideálnu.

Počkať? Ok, povedzte si, že máte tridsať a čas beží. Na dieťatko by ste však mali byť dvaja a robiť niečo poza partnerov chrbát by nebolo fér. Môžete uzatvoriť dohodu. Počkáte rok. Ste ochotná ku kompromisu a on by si mal premyslieť, čo vám povie. Ak súhlasí, nič iné vám nezostane. Na druhej strane rok ubehne ako voda, on sa v kariére možno konečne dostane tam, kam chce a úloha otca mu tak príde práve vhod.

Otehotnieť? Nie je to voči partnerovi fér, ale už ste vyčerpali všetky možnosti a bábätko veľmi chcete. Tak čo, keby ste „neplánovane“ otehotneli? Ak ste s partnerom už nejaký ten rok a dobre ho poznáte, môžete tušiť, čo sa stane. Hoci sa bábätku bránil, po čase sa ho nebude vedieť dočkať. Postaviť vášho večne váhajúceho chlapa pred hotovú vec sa môže napokon vyplatiť. A po deviatich mesiacoch budete šťastní obaja.

Rozísť sa? Všetko ste si spoločne vybudovali a krok za krokom ste sa snažili vytvoriť si pekný domov. No nech by ste mali čokoľvek, nie je to bábätko. A to vás ničí. Pohľad na kočík vám vtlačí do očí slzy, o deťoch vašich kamarátok ani nehovoriac. Navyše, večné hádky s partnerom na túto tému nevedú nikam. Vy po večeroch plačete, on sa vytráca za kamarátmi. Čo robiť? Zvážiť odchod! Niekedy až táto téma ukáže, či ako dvojica môžete byť spolu. A keď sa neviete zhodnúť, musíte hľadať svoje šťastie zrejme každý zvlášť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #partner #bábätká

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...