Trapasy na svadbe? Pozor, hrozia aj vám

Malá "generálka" nie je vôbec na škodu, môžete zachrániť svoj veľký deň.

20.06.2014 11:00
svadba Foto:
Nenechajte si svadbu pokaziť, je to váš veľký deň.
debata

Priveľmi úzke šaty? Hlboký výstrih? Nekonečne dlhý závoj? Nevesta sa má počas svadby cítiť krásna. Ak si neustále budete kontrolovať oblečenie, ostanete nervózna a svadbu si poriadne neužije. Urobte si pár dní pred veľkým dňom „generálku“, aby ste sa cítili pohodlne. Čaká vás totiž poriadne dlhý deň aj noc.

DJ sa netrafil do vkusu pozvaných hostí. Akosi pozabudol, že nehrá na tínedžerskej diskotéke, ale na svadbe s pestrou škálou hostí. A ulahodiť by mal naozaj každému.Upozornite ho skôr, než sa polovica Ľudí začne nudiť.

Stôl pre single hostí! Ak tam posadíte vašu kamarátku, okamžite sa bude cítiť trápne. Je to síce pekný pokus, ako dať vašich single kamarátov dohromady, ale oni si k sebe cestu nájdu, napríklad na parkete. Ale rozhodne nie vo vyhnanstve, pri single stole!

Súťaž v pití alkoholu? Na to zabudnite. Svadba má byť o zábave a veselej nálade, ale podgurážení a potácajúci sa hostia nie sú tým, čo svadbu urobí viac zábavnou. Skôr sa môže strhnúť nepredvídaná hádka.

Priveľmi vzdialení príbuzní či spolužiaci zo základnej školy? Hoci si plánujete veľkolepú svadbu s kopou hostí, rozhodne by ste ich mali poznať. Nemá význam pozývať sesternicu z „druhého kolena“, s ktorou ste sa hrávali ako desaťročná u babky na dvore. Pri blahoželaní tak len ťažko zistíte, kto vám vlastne želá šťastné manželstvo.

Žiadne použiteľné fotografie zo svadby? Ide o jedinečný okamih v živote a ak ho chcete mať tip-top a navyše s peknou spomienkou, na fotografovi nešetrite. A nespoliehajte sa na sestrinho kamaráta, ktorý rád fotografuje a sľúbil, že sa o super zábery postará. Fotografie potom môžu byť nepríjemným prekvapením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #šaty #alkohol #svadba #DJ

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....