Leto prináša chutné novinky, potešte svoje zmysly

Inšpirujte sa niektorou z chutných noviniek pre vás či vašu ratolesť.

19.05.2014 12:00
Ovocie namiesto kytice Foto:
Ovocie namiesto kytice?
debata

Leto má špecifickú príchuť

Od mája do septembra môžete siahnuť po tradičných aj exotických ovocných variantoch v limitovanej edícii. Milovníci klasických chutí si budú môcť vychutnať jogurt a nápoje s malinami, potešia však aj exotické príchute jogurtu s broskyňami a maracujou a nápoja s broskyňami a mangom.

Activia, jogurtový nápoj Foto: archív firiem
Activia, jogurtový nápoj Activia, jogurtový nápoj

Tradičná príchuť letnej pohody a exotická kombinácia chutí vznikli na základe prieskumu medzi spotrebiteľmi, ktorí uviedli, že im v sortimente chýba ovocná letná novinka. Activia ponúka od mája okrem stáleho sortimentu, v ktorom je na výber viac ako osem príchutí, aj štyri novinky.

Activia, jogurtový nápoj, odporúčaná cena 0,99 eur

Sušienky s lahodným krémom

BeBe Dobré ráno Mazané sú sušienky s tenkou vrstvou lahodného krému, ktorý je buď kakaový s orieškami, alebo mliečny s príchuťou medu.

BeBe Dobré ráno Mazané. Foto: archív firiem
BeBe Dobré ráno Mazané BeBe Dobré ráno Mazané.

Sú ideálnou alternatívou pre všetkých, ktorí si chcú užiť príjemné ráno a ešte si vychutnať vyvážené raňajky. Môžete si vybrať z dvoch príchutí: kakaové s lieskovými orieškami alebo mliečne s príchuťou medu.

BeBe Dobré ráno Mazané, odporúčaná cena 0,49 €

Ovocie namiesto kytice?

Objavte výborné farebné prekvapenie pre oslávencov, či nápadité osvieženie pre vašu party. Chutná kytica „Ovocná slávnosť“ je skvost pripravený z kúskov čerstvého ovocia, pripravený potešiť všetky vaše zmysly.

Ovocie namiesto kytice? Foto: archív firiem
Ovocie namiesto kytice Ovocie namiesto kytice?

Vytvorená z ananásovo – melónových kvetiniek, jahôd, melónov kantalup a gália, hrozna a pomaranča stelesňuje všetky chute a vône tohoročného leta. A aby bol váš zážitok perfektný, časť jahôd je exkluzívne ručne dekorovaná pravou belgickou čokoládou podľa vlastného výberu.

www.chutnekytice.sk

Špeciálne pre deti

Sunar complex s naturbalance je vyváženou kombináciou zdravej výživy a prirodzenej mliečnej chuti a pomáha deťom rásť. Vzorom pre nové zloženie bolo materské mlieko, ktoré je tou najlepšou výživou pre dojčatá. Nová receptúra Sunar complex s naturbalance obsahuje v prvom rade mliečne tuky s unikátnou zložkou beta-palmitát, ktorý je vo významnom množstve prítomný aj v materskom mlieku.

SUNAR COMPLEX. Foto: archív firiem
SUNAR COMPLEX SUNAR COMPLEX.

Podstatnou súčasťou receptúry je obsah 13 vitamínov a 11 minerálnych látok vrátane vápniku a vitamínu D pre zdravý rast kostí. Sunar complex ponúka na spestrenie jedálničku tiež ochutené varianty v príchuti banán, vanilka, jahoda a po novom aj broskyňa.

SUNAR COMPLEX 4 – 24 mesiacov +, 600 g kúpite za 10,49 Eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #novinky #chuť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....