Dieťa v znamení barana: Dominantné aj zraniteľné

Už odmalička bude toto dieťa vystrkovať rožky a dávať vám najavo, že doma je vedúcou osobnosťou práve ono.

10.04.2014 17:30
debata
Malý tvrdohlavý baranček. Foto: SHUTTERSTOCK
baran, znamenie baran Malý tvrdohlavý baranček.

Pripravte sa na to, že dieťa v znamení barana bude tvrdý oriešok. Musíte nájsť spôsob, ako naňho. Nemá totiž rado, keď ho druhí komandujú, neznáša tiež rozkazy. Napriek tomu sú cestičky, ako sa k nemu priblížiť.

Taktné to dieťa určite nebude a tvrdohlavosť bude jeho najvýraznejšia črta, ktorá mu bude robiť problémy vo všetkých oblastiach a nezbaví sa jej celý život. Bude priame – ale to ho bude neskôr robiť výnimočným.

Zákaz je pre dieťa v znamení barana ešte horší ako príkaz. Nereaguje na to, alebo ho to do nepríčetnosti rozčúli. Slobodu má na prvom mieste, preto, ak je to len trochu možné, dajte mu jej čo najviac a tiež pocit, že si o veciach môže rozhodovať samo.

Inak je dieťa v znamení barana veľmi zapamätateľné, charizmatické a veľkorysé, hoci má známky cholerika. Dobré je však vedieť, že sa upokojí tak rýchlo, ako sa rozčúli a už o päť minút vlastne nevie, čo ho nahnevalo.

Podľa čoho ešte spoznáte malého a neskôr veľkého barana? Bude chcieť byť na čele, podobne ako deti v znamení leva. Ony budú tie najtvorivejšie z ihriska a chrliť neustálymi novými nápadmi. Hlboko vnútri je baran veľmi zraniteľný a pochybuje o tom, či ho druhí majú radi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie baran #dominancia #tvrdohlavosť

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...